Pullman merkwaarden Marlous

De Jager Wonen en Slapen

Bij ons kunt u terecht voor slaapkamers, slaapsystemen, linnenkasten en van seniorencomfort tot comfortabele boxsprings, zowel vlak als verstelbaar. Bij ons wordt u vriendelijk en vooral vakkundig geholpen met een eerlijk advies. Sinds 1968 is de Jager een begrip voor het meest deskundige advies, beste service en geweldige keuze.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Dam 34-36
  • 2951 GB ALBLASSERDAM

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom De Jager Wonen en Slapen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij De Jager Wonen en Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De Jager Wonen en Slapen in Alblasserdam, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Alblasserdam? Deze beddenwinkel in Alblasserdam, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). De Jager Wonen en Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Alblasserdam, Middelweg, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas, Papendrecht, Oostendam, Kinderdijk en Schuwacht bent u bij De Jager Wonen en Slapen in Alblasserdam aan het juiste adres. De Jager Wonen en Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt De Jager Wonen en Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

De Jager Wonen en Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. De Jager Wonen en Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij De Jager Wonen en Slapen in Alblasserdam.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen