Pullman merkwaarden Barbara

De Jong Bedden en Wonen

Ontdek de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij De Jong Bedden en Wonen in Delfzijl, een familiebedrijf dat al ruim 25 jaar zorgt voor uw welverdiende nachtrust. U kunt de producten van onze website bij De Jong Bedden en Wonen uitproberen. Zo weet u zeker dat u het perfecte Pullman matras of bed koopt, dat volledig past bij uw slaapbehoeften. Wilt u eerst meer te weten komen over deze winkel en waarom u juist bij deze dealer onze producten uit moet proberen? Lees dan snel verder voor meer informatie.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Sikkel 23
  • 9932 BD DELFZIJL

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom De Jong Bedden en Wonen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij De Jong Bedden en Wonen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Delfzijl, Groningen

Beddenspeciaalzaak De Jong Bedden en Wonen in Delfzijl biedt goede service en een ruim assortiment bedden, matrassen, boxsprings en Bedtextiel. Beddenspeciaalzaak De Jong is al meer dan 25 jaar dé specialist in bedden en matrassen. Het deskundige advies en de persoonlijke benadering zijn absoluut een prioriteit binnen dit bedrijf. Je bent dan ook verzekerd van een goede service als je bij beddenwinkel De Jong Bedden en Wonen komt. Ze hebben een ruim assortiment bedden, matrassen, boxsprings en Bedtextiel. Bij beddenwinkel De Jong Bedden en Wonen vind je dus wat je zoekt. Ze zijn ook de goedkoopste in de stad. Dus als je op zoek bent naar een nieuw bed, matras, boxspring of Bedtextiel dan moet je zeker naar beddenwinkel De Jong Bedden en Wonen in Delfzijl gaan!

Wilt u een nieuw bed kopen?

De Jong Bedden en Wonen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden van Pullman. Het team wilt u een fijne beleving garanderen en doet er alles aan om u 100% tevreden te stellen. Van het verkoopteam van De Jong zult u altijd eerlijke en deskundige raad krijgen. U kunt daarom al uw vragen stellen aan het gespecialiseerde team, dat dagelijks mensen helpt met het oplossen van hun slaapproblemen. Ervaar het verschil in uw nachtrust met een van de producten van Pullman en koop deze bij De Jong Bedden en Wonen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen