De Jong Bedden en Wonen

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Sikkel 23
  • 9932 BD DELFZIJL

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom De Jong Bedden en Wonen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij De Jong Bedden en Wonen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De Jong Bedden en Wonen in Delfzijl, Groningen

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Delfzijl? Deze beddenwinkel in Delfzijl, Groningen biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). De Jong Bedden en Wonen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Delfzijl, Farmsum, Opwierden, Appingedam, Wagenborgen, Siddeburen, Steendam, Loppersum en Losdorp bent u bij De Jong Bedden en Wonen in Delfzijl aan het juiste adres. De Jong Bedden en Wonen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt De Jong Bedden en Wonen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

De Jong Bedden en Wonen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. De Jong Bedden en Wonen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij De Jong Bedden en Wonen in Delfzijl.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen