Pullman merkwaarden Marlous

Den Herder Harderwijk BV

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Deventerweg 7a
  • 3843 GA HARDERWIJK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Den Herder Harderwijk BV?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Den Herder Harderwijk BV reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

 Den Herder BV in Harderwijk, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Harderwijk? Deze beddenwinkel in Harderwijk, Gelderland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Den Herder Harderwijk BV voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze ende keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Harderwijk, Zeewolde, Ermelo, Nunspeet en Dronten bent u bij Den Herder BV in Harderwijk aan het juiste adres. Den Herder Harderwijk BV is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Den Herder Harderwijk BV over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Den Herder Harderwijk BV is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Den Herder Harderwijk BV heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Den Herder  BV in Harderwijk.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen