Pullman merkwaarden Marlous

Fidder Slapen

Fidder Slapen is de grootste beddenspeciaalzaak in regio Utrecht en is gevestigd in Woerden, waar u samen met een ware beddenspecialist op zoek gaat naar het beste bed of matras. Aan de hand van een deskundig slaapadvies van de slaapadviseurs ontdekt u wat u écht zoekt in een bed of matras. Het resultaat is een unieke combinatie van stijl en comfort, waardoor u iedere dag uitgerust en energiek opstaat. Wanneer mogen wij u verwelkomen in onze beddenwinkel in Woerden, gelegen aan de A12 tussen Utrecht en Gouda?

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Jaap Bijzerweg 9
 • 3446 CR WOERDEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Fidder Slapen?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Fidder Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Fidder Slapen in Woerden, Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Woerden? Deze beddenwinkel in Woerden, Utrecht biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Fidder Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Woerden, Snel en Polanen, Kromwijk, Linschoten en Geestdorp bent u bij Fidder Slapen in Woerden aan het juiste adres. Fidder Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Fidder Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Fidder Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Fidder Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Fidder Slapen in Woerden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen