Pullman merkwaarden Pascal

Gasse Slaapcomfort Maastricht BV

Ontdek de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij Gasse Slaapcomfort Maastricht. Dit is een van onze best verkopende merken en dat is niet zomaar. Wij staan volledig achter deze producten dankzij de hoge kwaliteit en de levensduur. Bij Gasse Slaapcomfort vind je enkel de allerbeste producten die jou van de beste nachtrust kunnen voorzien. Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn, want wij bieden oplossingen voor iedereen. Waarom ook jij kan slagen bij onze winkel? Dat lees je hier. Kom erachter en lees snel verder!
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. €255

Bij aankoop van een 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗼𝘅𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗲𝘁 ontvangt u tijdelijk een 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗯𝗲𝗱𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Akersteenweg 60
  • 6227 AB MAASTRICHT

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Gasse Slaapcomfort Maastricht BV?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Gasse Slaapcomfort Maastricht BV reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Maastricht, Limburg

Bent u op zoek naar de grootste slaapspeciaalzaak op niveau van Zuid-Limburg? Deze beddenwinkel in Maastricht, Limburg biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Gasse Slaapcomfort Maastricht voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort. Voortaan altijd heerlijk slapen en uitgerust wakker worden? Dat bereik je dankzij de producten van Pullman die je kunt kopen bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht. Onze medewerkers kijken samen met u naar wat u nodig hebt aan ondersteuning en waar uw droommatras aan moet voldoen. Ook geven onze medewerkers uitgebreid advies en informatie met betrekking tot het onderhoud van de producten. Zo staat u nog langer uitgerust op en profiteert u jarenlang van de kwaliteit van onze slaapproducten

Een nieuw bed kopen bij Gasse Slaapcomfort

Gasse Slaapcomfort in Maastricht heeft veel ervaring in het verkopen van slaapmeubels. Waar je op slaapt, bepaalt grotendeels hoe u wakker wordt. Dit is vervolgens van grote invloed op hoe de rest van uw dag loopt. Dit bepaalt vervolgens hoe goed u uw werk uit kunt voeren of hoe gelukkig je bent. Niemand functioneert optimaal na een slechte nachtrust. Doe er daarom alles aan om uzelf te verzekeren van de beste slaap en niets staat een productieve dag nog in de weg. Klinkt dit jou ook goed in de oren? Kom dan snel naar onze winkel en ontdek alle mogelijkheden! Deze winkel is CBW erkend.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen