Pullman merkwaarden Pascal

Jan van Peer Slaapcomfort

Ervaar het Pullman assortiment bij Jan van Peer Slaapcomfort. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Derksstraat 42
 • 7811 AJ EMMEN

Locatie

Parkeren Externe parkeerplaats - Noorderpassage 25, Emmen (parkeren achter het witte hek)

Waarom Jan van Peer Slaapcomfort?

 • Airconditioning
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Jan van Peer Slaapcomfort reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Jan van Peer Slaapcomfort in Emmen, Drenthe

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Emmen? Deze beddenwinkel in Emmen, Drenthe biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Jan van Peer Slaapcomfort voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn en Westerwolde bent u bij Jan van Peer Slaapcomfort in Emmen aan het juiste adres. Jan van Peer Slaapcomfort is een erkend Pullmandealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Jan van Peer Slaapcomfort over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Jan van Peer Slaapcomfort is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Jan van Peer Slaapcomfort heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Jan van Peer Slaapcomfort in Emmen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen