Pullman merkwaarden Barbara

Kooloos Slaapspecialist

Als u goed advies belangrijk vindt, zit u bij ons goed. Wij zijn er vanwege onze passie al meer dan 26 jaar mee bezig, verdiepen ons in slaapergonomie en nemen de tijd voor u. Laat u verrassen in onze winkel door onze persoonlijke slaapadvies, want wat u aan de buitenkant van een boxspring/matras niet kunt zien, kunt u wel degelijk voelen! Wilt u zeker zijn van onze tijd om u te voorzien van een professioneel advies? Maak dan een afspraak in onze winkel. Kom in alle rust proefliggen en ervaar het Pullman assortiment. Puur Nederlands vakmanschap met een subliem ligcomfort.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Roelenengweg 24
 • 3781 BB VOORTHUIZEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Kooloos Slaapspecialist?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Kooloos Slaapspecialist reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Kooloos slapen & raambekleding in Voorthuizen, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Voorthuizen? Deze beddenwinkel in Voorthuizen, Gelderland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Kooloos slapen & raambekleding voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Apeldoorn, Ermelo, Ede, Scherpenzeel, Leusden en Amersfoort bent u bij Kooloos slapen & raambekleding in Voorthuizen aan het juiste adres. Kooloos slapen & raambekleding is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelfervaren. Ook beschikt Kooloos slapen & raambekleding over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Kooloos slapen & raambekleding is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Kooloos slapen & raambekleding heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Kooloos slapen & raambekleding in Voorthuizen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen