Pullman merkwaarden Barbara

Leen van Heusden B.V.

Leen van Heusden is al meer dan 45 jaar dé slaapspecialist in het Westland. Als specialist bieden wij u merken die zich richten op goed slapen. Uw slaapcomfort komt bij ons op de eerste plaats. Dus geen online verkoop maar een persoonlijk advies met een logisch en eerlijk verhaal. Door ons brede assortiment kunnen wij iedereen een heerlijke nachtrust bieden.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Hoofdstraat 181
  • 2678 CJ DE LIER

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Leen van Heusden B.V.?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Leen van Heusden B.V. reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Leen van Heusden B.V. in De Lier, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van De Lier? Deze beddenwinkel in De Lier, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Leen van Heusden B.V. voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s De Lier Den Haag, Midde,-Delftland, Rotterdam en Maassluis bent u bij Leen van Heusden B.V. in De Lier aan het juiste adres. Leen van Heusden B.V. is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassenzelf ervaren. Ook beschikt Leen van Heusden B.V. over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Leen van Heusden B.V. is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Leen van Heusden B.V. heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Leen van Heusden B.V. in De Lier.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen