Pullman merkwaarden Pascal

Slaapkenner Rademakers

Slaapkenner Rademakers is een slaapspecialist met meerdere merken onder één dak. In een droomwereld van zes verdiepingen vol bedden, matrassen, boxsprings, dekbedden, hoofdkussens, bed- en bad textiel etc. bieden we een slaapoplossing voor iedereen. Wij helpen u in het maken van een passende keuze en zorgen dat alles netjes geleverd wordt door onze eigen vakkundige monteurs. Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom!

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Noordstraat 7-13
  • 4531 GA TERNEUZEN

Locatie

Parkeren Externe parkeerplaats - Parkeergarage Schuttershof (1e twee uur gratis)

Waarom Slaapkenner Rademakers?

  • Advies aan huis
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Slaapkenner Rademakers reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Slaapkenner Rademakers in Terneuzen, Zeeland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Terneuzen? Slaapkenner Rademakers in Terneuzen, Zeeland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Slaapkenner Rademakers voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Zeeuws-Vlaanderen, Lievenspolder en Triniteit bent u bij Slaapkenner Rademakers in Terneuzen aan het juiste adres. Slaapkenner Rademakers is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Slaapkenner Rademakers over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Slaapkenner Rademakers is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Slaapkenner Rademakers heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Slaapkenner Rademakers in Terneuzen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen