Pullman merkwaarden Marlous

Snoeken veelzijdig in wonen

Op de eerste etage van onze winkel in Ruinen hebben wij een grote slaapafdeling voorzien van de nieuwste modellen boxspring bedden en matrassen. Kom vrijblijvend proef liggen in onze mooie showroom, onze slaap adviseurs voorzien u graag van een deskundig advies.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Meppelerweg 1A
  • 7963 RV RUINEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Snoeken veelzijdig in wonen?

  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Airconditioning
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Snoeken veelzijdig in wonen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Snoek veelzijdig in wonen in Ruinen, Drenthe

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Ruinen? Snoek veelzijdig in wonen in Ruinen, Drenthe biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Snoeken veelzijdig in wonen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Ruinen, Oldenhave, Armweide, Ruinerweide, Hees, Engeland, Leeuwte, Witteveen en Ansen bent u bij Snoeken veelzijdig in wonen in Ruinen aan het juiste adres. Snoeken veelzijdig in wonen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Snoeken veelzijdig in wonen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Snoeken veelzijdig in wonen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Snoeken veelzijdig in wonen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Snoeken veelzijdig in wonen in Ruinen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen