Pullman merkwaarden Pascal

Sonnemans De Slaapfabriek

Ontdek de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij Sonnemans De Slaapfabriek in Someren. In de unieke oude Stoomzuivelfabriek โ€˜de Zomerbloemโ€™ van Someren kunt u in alle rust proefliggen en u laten adviseren door de adviseurs in de winkel. Al meer dan 100 jaar is de familie Sonnemans in deze regio bekend om zijn expertise met betrekking tot slapen, maar genoot het ook bekendheid in andere industrieรซn zoals automotive, tuinbouw en ambacht. Bij Sonnemans De Slaapfabriek kunt u vrijblijvend langskomen voor een afspraak, maar indien gewenst is het ook mogelijk om een afspraak te maken op hun website.
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. โ‚ฌ255

Bij aankoop van een ๐—ฃ๐˜‚๐—น๐—น๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—˜๐˜…๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—ฏ๐—ผ๐˜…๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฒ๐˜ ontvangt u tijdelijk een ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐˜. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Witvrouwenbergweg 13
  • 5711 CN SOMEREN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Sonnemans De Slaapfabriek?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Sonnemans De Slaapfabriek reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak van Someren en Noord-Brabant

Beddenspeciaalzaak Sonnemans De Slaapfabriek heeft een eigen bezorg- en montageteam, waardoor u uw bed niet zelf hoeft te vervoeren of te monteren. De opgeleide slaapadviseurs helpen u maar wat graag bij het maken van een keuze voor een matras of bed en staan altijd paraat.

Naast de welbekende slaapfabriek, opende Sonnemans begin 2022 ook nog een speciale beddenoutlet. Eerst was deze outlet gesitueerd in het naburige Deurne, maar vanaf het najaar in 2022 bevindt de outlet zich onder hetzelfde dak.

Voor iedereen een geschikt matras of bed

Bij Sonnemans De Slaapfabriek vinden we het belangrijk om de ideale match te vinden tussen u en een matras of bed. Om die reden staat deze beddenspeciaalzaak vol met diverse boxsprings en matrassen uit verschillende Pullman collecties. Probeer verschillende matrassen of boxsprings uit, zodat u een goede inschatting kunt maken of dit het bed of matras is waar u van droomt.

Vertel de slaapspecialisten van Sonnemans De Slaapfabriek gerust wat voor type slaper u bent, of u een hard of zacht matras wenst en wat de gewenste breedte is. Samen zoeken zij met u naar een geschikte optie!

Wilt u een nieuw bed kopen?

Kom dan gerust langs bij Sonnemans de Slaapfabriek. Deze beddenspeciaalzaak is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 17:30, terwijl de specialisten op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 en vanย  13:00 tot 17:00 u verwelkomen. Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of vertel de specialisten over de boxsprings of matrassen die u al online gezien heeft!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen