Pullman merkwaarden Barbara

Van Schuppen Bedden

Van Schuppen Bedden heeft sinds 1937 ervaring in slaapadvies. Kennis die zich in de eerste plaats vertaalt in een uitgebalanceerd en breed assortiment. In onze ruim opgezette showroom in Sleeuwijk vindt u dan ook een uitgekiende selectie van slaapsystemen, matrassen en boxsprings. Graag geven wij u dan ook advies voor uw perfecte slaapcomfort. sinds 1937 al uw specialist voor lekker slapen

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • t Zand 27
  • 4254 XP SLEEUWIJK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Van Schuppen Bedden?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Van Schuppen Bedden reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Van Schuppen Bedden in Sleeuwijk, Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Sleeuwijk? Van Schuppen Bedden in Sleeuwijk,Noord-Brabant biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Van Schuppen Bedden voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Sleeuwijk, Hoekeinde, Oudendijk, Kerkeinde, Buurtje, Avelingen, Woudrichem en Duizend-Morgen bent u bij Van Schuppen Bedden in Sleeuwijk aan het juiste adres. Van Schuppen Bedden is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Van Schuppen Bedden over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Van Schuppen Bedden is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Van Schuppen Bedden heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Van Schuppen Bedden in Sleeuwijk.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen