Pullman merkwaarden Richard

Varia Passie voor Slapen

Passie voor Slapen is dé slaapspeciaalzaak in Alphen a/d Rijn en omgeving. Iedereen verdient een goede en gezonde nachtrust, daar adviseren we onze klanten graag in. De naam zegt het al, we hebben een echte passie voor slapen! Ons assortiment biedt alles voor een goede nachtrust, kussens, matrassen, bedden, boxsprings en hoogwaardig bed textiel. We nemen graag de tijd voor ieder klantgesprek voor het beste advies op maat. Beter slapen begint bij Passie voor Slapen.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Eikenlaan 229
  • 2404 BP ALPHEN A.D. RIJN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Varia Passie voor Slapen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Varia Passie voor Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Varia Passie voor Slapen in Alphen a.d. Rijn, Zuid-Holland.

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Alphen a.d. Rijn? Varia Passie voor Slapen in Alphen a.d. Rijn, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Varia Passie voor Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Alphen a.d. Rijn, Zoeterwoude, L’dorp, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Zuidplas en Zoetermeer bent u bij Varia Passie voor Slapen in Alphen a.d. Rijn aan het juiste adres. Varia Passie voor Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Varia Passie voor Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Varia Passie voor Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Varia Passie voor Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Varia Passie voor Slapen in Alphen a.d. Rijn.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen