Goldline handvat

Matras 160x210

Bent u op zoek naar een matras van 160x210 voor uw tweepersoonsbed? U kan kiezen om één groot matras van deze afmeting te gebruiken of om 2 aparte matrassen van 80x210 te combineren. En wist u dat we ook 2 verschillende hardheden in één tweepersoonsmatras uit de Silverline of Goldline collectie kunnen combineren? Bij Pullman heet dat een “je t’aime” uitvoering. Deze optie is mogelijk als u kiest voor een tweepersoons matras vanaf 160cm breedte. De combinatie tussen een zachtere of stevigere ondersteuning verschillend per lighelft en toch één groot matras.

Matras 160x210

Een matras 160x210 is extra lang. Op deze manier geniet u van heerlijke nachtrust op dit lange matras. Een matras kopen 160x210 doet u bij Pullman. We vertellen u graag meer over het matras 160x210.

Uw matras 160x210 kiezen

De lengte van uw lichaam is een bepalende factor bij de keuze van uw nieuwe matras 160x210. Als u een een nieuw matras gaat aanschaffen, kunt u het beste een matras kiezen dat 20 cm langer is dan de langste persoon die in het bed slaapt. Stel: u bent 1 meter 85, dan kunt u het beste kiezen voor een matras 160x210. Als u een extra lange lengtemaat zoekt, kunt u bij Pullman ook terecht voor een matras met een afmeting van 160x220. De hardheid die u kiest wordt grotendeels bepaald door de verhouding van uw lichaamslengte en lichaamsgewicht. Hiervoor hebben we een duurzaamheidstabel ontworpen. Deze tabel geeft aan of standard of firm bij u past. Twijfelt u over uw keuze van de hardheid van de 160x210 matras? Maak dan een persoonlijke afspraak met een Pullman dealer. U krijgt daar deskundig advies.

Matras kopen 160x210

De Pullman pocketvering matrassen hebben allemaal dezelfde hoogte van circa 24 centimeter. Er zijn dus heel veel opties. Hebben u en uw partner andere slaapvoorkeuren? U kunt dan ook kiezen voor andere afmetingen dan een matras 160x210. Zo kunt u naast een groot matras, ook twee aparte matrassen gebruiken. Deze kunnen we koppelen via een rits aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde. Deze optie is beschikbaar als u een Pullman matras 160x210 kiest.

Hoe lang gaat mijn matras 160x210 mee?

Als u uw Pullman matras 160x210 goed onderhoud kunt u zonder zorgen acht tot tien jaar genieten van uw aankoop. Verlucht de slaapkamer regelmatig met verse en frisse lucht. Leg het dekbed open terwijl u verlucht. Het is beter een half uur intens te verluchten met alle ramen en deuren open. De ideale slaaptemperatuur is tussen 15°C en 17°C. We adviseren u, zeker tijdens de winterperiode, om de slaapkamer niet te koud te laten worden. En tot slot: Draai uw matras regelmatig van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Zo geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman matras.

Slaaptip voor uw 160x210 matras

Wist u dat uw slaapgewoonten heel bepalend zijn voor de kwaliteit van uw slaap? Door dagelijks ongeveer op hetzelfde tijdstip te gaan slapen en in de ochtend ook rond hetzelfde tijdstip op te staan, ontwikkelt u een bepaald slaapritme. Het lichaam houdt van dat ritme en zal zich daar mettertijd ook op afstemmen waardoor u steeds makkelijker de slaap in slaap valt op uw matras 160x210. Bent u op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen