Goldline-136

Matras 160x210

Bent u op zoek naar een matras van 160x210 voor uw tweepersoonsbed? U kan kiezen om één groot matras van deze afmeting te gebruiken of om 2 aparte matrassen van 80x210 te combineren. En wist u dat we ook 2 verschillende hardheden in één tweepersoonsmatras uit de Silverline of Goldline collectie kunnen combineren? Bij Pullman heet dat een “je t’aime” uitvoering. Deze optie is mogelijk als u kiest voor een tweepersoons matras vanaf 160cm breedte. De combinatie tussen een zachtere of stevigere ondersteuning verschillend per lighelft en toch één groot matras.

Uw matras kiezen

Lichaamslengte is een bepalende factor bij de keuze van uw nieuwe matras. U kiest best 20cm langer dan de langste persoon die in het bed slaapt, dus als u 1 meter 90 bent zou het verstandig zijn om te kiezen voor een matras 160×210. Als u een extra lange lengtemaat zoekt kan u bij Pullman terecht voor een matras met een afmeting van 160×220. Welke hardheid u best kiest wordt grotendeels bepaald door de verhouding lichaamslengte en lichaamsgewicht. We hebben hiervoor een duurzaamheidstabel ontworpen die aangeeft of standard of firm bij u past. Maak bij twijfel altijd even een persoonlijke afspraak met een Pullman dealer voor een deskundig advies.
De Pullman pocketverenmatrassen hebben allemaal dezelfde hoogte van ca. 24cm. Er zijn dus heel wat opties. Zo kan u naast één grote matras ook twee aparte matrassen gebruiken en indien u wenst kunnen we deze koppelen via een rits die aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde wordt aangebracht. Deze optie is beschikbaar als u een Pullman matras 160×210 kiest.

Hoe lang gaat mijn matras mee?

Als u uw Pullman matras 160×210 goed onderhoud kan u zonder zorgen acht tot tien jaar genieten van uw aankoop. Verlucht de slaapkamer regelmatig met verse en frisse lucht. Leg het dekbed open terwijl u verlucht. Het is beter een half uur intens te verluchten met alle ramen en deuren open. De ideale slaaptemperatuur is tussen 15°C en 17°C, we adviseren u, zeker tijdens de winterperiode, om de slaapkamer niet te koud te laten worden. En tenslotte, draai uw matras regelmatig van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Zo geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman matras.

Slaaptip!

Wist u dat uw slaapgewoonten heel bepalend zijn voor de kwaliteit van uw slaap? Door dagelijks ongeveer op hetzelfde tijdstip te gaan slapen en ’s morgens weer op te staan ontwikkelt u een bepaald slaapritme. Het lichaam houdt van dat ritme en zal zich daar mettertijd ook op afstemmen waardoor u steeds gemakkelijker de slaap kan vatten.

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen