Pullman Goldline Allure Matras

Eenpersoons matras

Pullman helpt u graag als u op zoek bent naar een eenpersoonsbed of twee eenpersoonsmatrassen. Eenpersoonsmatrassen kunt u in verschillende afmetingen aanschaffen.

Welke afmeting kiest u?

Een eenpersoonsmatras is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Welke afmeting u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is voor het bed in de slaapkamer. De voorkomendste standaardafmeting van een eenpersoonsmatras is 90x200. Maar u kunt ook voor bredere maten kiezen zoals 100x200 of zelfs 120x200. Heeft u graag echt veel ruimte? Dan kunt u een afmeting overwegen van 140x200. Slaapt u samen met een bedpartner? Dan kunt u ook twee eenpersoons matrassen combineren tot een tweepersoonsbed.

Een extra lang matras

Uiteraard is het mogelijk om een extra lang matras te kiezen. U kunt dan kiezen voor een lengte van 210 centimeter of 220 centimeter. We adviseren altijd om de lengte van uw bed af te stemmen op de lichaamslengte en daar 20 centimeter van de grootste persoon die in het bed slaapt bij op te rekenen.

Welk eenpersoons matras zoekt u?

Heeft u de juiste afmeting gekozen? Onderzoek dan welk Pullman matras het best bij u past. Er zijn genoeg overwegingen en keuzes te maken. Heeft u het tijdens het slapen eerder snel koud of toch snel warm? Geniet u van een stevige ondersteuning terwijl u slaapt op het matras of vindt u het heerlijk om toch een stukje weg te zakken in het bed? Heeft u lichamelijke klachten of heeft u last van huisstofmijtallergie? De antwoorden op deze vragen geven onze opgeleide Pullman adviseurs een beter beeld om u goed te kunnen adviseren. Maak daarom altijd tijd om een afspraak te maken bij een van onze Pullman dealers.

Combineren

Het is mogelijk om binnen de collecties van de Pullman Original, Silverline en Goldline eenpersoons matrassen deze onderling aan elkaar te koppelen. De matrassen hebben binnen hun collectie namelijk allemaal dezelfde hoogte en zijn dus onderling combineerbaar. De matrassen kunnen dan gekoppeld worden via een rits die aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde wordt aangebracht. Zo kunt u bijvoorbeeld ook twee eenpersoons matrassen van 80x200 centimeter koppelen voor een bed met een afmeting van 160x200.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen