Goldline-Allure-Matras-046

Eenpersoons matras

Pullman helpt u graag als u op zoek bent naar een eenpersoonsbed of twee eenpersoonsmatrassen. Eenpersoonsmatrassen kan u in verschillende afmetingen aanschaffen.

Welke afmeting kiest u?

Een eenpersoonsmatras is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Welke afmeting u best kiest is afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft in de slaapkamer of de plaats die u graag heeft in uw bed. De meest voorkomende standaardafmeting van een eenpersoonsmatras is 90×200. Echter u kan ook voor bredere maten kiezen zoals 100×200 of zelfs 120×200 en heeft u graag echt veel ruimte dan kan u een afmeting overwegen van 140×200. Slaapt u samen met een bedpartner dan kan u ook steeds 2 eenpersoonsmatrassen combineren tot een tweepersoonsbed.

Uiteraard is het mogelijk om de matras extra lang te kiezen, u kan dan een lengte van 210cm of 220cm overwegen. We adviseren steeds om de lengte van uw bed af te stemmen op de lichaamslengte plus 20cm van de grootste persoon die in het bed slaapt.

Welke eenpersoons matras zoekt u?

Heeft u de juiste afmeting gekozen? Onderzoek dan even welke Pullman matras het best bij u past. U kan heel wat overwegingen en dus keuzes maken. Heeft u het tijdens uw slaap eerder snel koud of eerder snel warm? Heeft u graag een stevige ondersteuning terwijl u slaapt op de matras of vindt u het heerlijk om wat weg te zakken in de matras? Heeft u lichamelijke klachten? Heeft u last van huisstofmijtallergie? De antwoorden op deze vragen bieden onze opgeleide Pullman adviseurs een beter beeld om u goed te kunnen adviseren. Maak dus zeker even de tijd om een afspraak te maken bij één van onze Pullman dealers. Het is mogelijk om binnen de collecties van de Pullman Original, Silverline en Goldline eenpersoonsmatrassen deze onderling aan elkaar te koppelen. De matrassen hebben binnen hun collectie namelijk allemaal dezelfde hoogte en zijn dus onderling combineerbaar. De matrassen kunnen dan gekoppeld worden via een rits die aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde wordt aangebracht. Zo kan u bijvoorbeeld ook 2 eenpersoonsmatrassen van 80×200 koppelen voor een bed met een afmeting van 160×200.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen