Pullman_matrassen_1000x500_Original

Matras Original Elan

Puur genot. Original matras Elan zorgt dankzij een natuurlatex comfortlaag voor een soepele touch en een aangenaam warm bedklimaat. Fit ontwaken gegarandeerd. Original Elan uitproberen? U herkent de Pullman dealer met Original in het assortiment aan het gouden Original label.

Vanaf € 1.699

• Comfortlaag van natuurlatex en een jute drukverdeler.
• Gezoneerde nageharde Triple Pocket InSide Pocketvering.
• Van rand tot rand geveerd.
• voorzien van een unieke schoudercomfortzone.
• Damast bekleding doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen.
• Standard of firm ligcomfort.
• Ambachtelijk genopt met rijke side stitch border.
• Luxe horizontale handgrepen en ventilatieroosters.
• Behandeld met Sensity® probiotica.
• Optioneel anti-allergisch.
• Hoogte: ca. 27 cm.

Triple Pocket InSide

Een duurzame keuze voor echt Nederlands vakwerk. Het was George Mortimer Pullman die in 1865 het concept van de unieke verende ondersteuning van de bedden in de treincoupés uitwerkte. En deze unieke vering is de basis van de Original matrascollectie. De Pullman Triple Pocket InSide Pocketvering is van rand tot rand geveerd. Dit betekent dat u over de volledige breedte van het matras steeds de juiste ondersteuning ervaart. De Triple Pocket InSide Pocketveer wordt opgebouwd uit een grotere en twee kleinere pocketveren, die ingenieus in elkaar zijn verwerkt. Zo ervaart u, ongeacht uw lichaamsvorm of slaaphouding, steeds de juiste ondersteuning. Afhankelijk van uw lichaamsgewicht en lichaamslengte kunt u kiezen voor een standard of firm ondersteuning.

Slapen op natuurlijke materialen

Pullman kiest voor natuurlijke afwerkingsmaterialen om de Inside Pocketveer af te werken. Naargelang uw voorkeur voor soepeler of eerder steviger ligcomfort maakt u een keuze uit de Pullman matras Original Elan, Pullman matras Original Evoke of Pullman Original Elect. Wenst u de combinatie te maken met een topdekmatras? Kies dan voor de Pullman matras Orginal Colour.

Original matrashoes

De Original matrascollectie van Pullman wordt voorzien van een prachtig geweven, Belgische damast matrashoes doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. Natuurlijke materialen die zorgen voor een uitmuntende vochtregulatie, warmteregeling en een aangenaam ligcomfort tijdens uw slaap. De hoes wordt ambachtelijk genopt en past als gegoten rond de matraskern. De damast tijk heeft een Sensity® behandeling ondergaan waardoor u verzekerd bent van een zorgeloze en huisstofmijtvrije slaapomgeving.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen