PullmanPullman matrassen

Uitgerust wakker worden. Dat begint bij de keuze voor de juiste matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers.

Bekijk alle Pullman matrassen

Een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen. Experts herkennen die kwaliteit. Niet voor niets zijn twee van onze Pullman Silverline matrassen al meerdere malen uitgeroepen als beste geteste pocketveermatrassen.

Alle Pullman matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen in een damast- en stretch uitvoering en maken het gemakkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm matras. Gaat u voor een matras uit de Pullman Silverline, Goldline of Original collectie?

Bovendien ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een uitnodiging voor het invullen van een vragenlijst, waardoor u één jaar extra garantie krijgt. Klik hier om het Pullman garantieformulier in te vullen en bekijk hier de garantievoorwaarden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen