Topper 100x200

Een topper 100x200 kunt u zowel op een vlakke als elektrische uitvoering van uw bed toepassen. Net als het matras volgt de topper de contouren van uw lichaam. De topper 100x200 is verkrijgbaar in verschillende materialen. Afhankelijk van het gewenste support, kunt u kiezen voor een topper 100x200 met een stabiele ondersteuning van (natuur)latex, of met een meer veerkrachtig support van comfortschuim. Indien u graag extra zacht ligt, kunt u ook kiezen voor de pocket variant. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden.

Hoe lang gaat de topper 100x200 mee?

Gemiddeld gaat een topper 100x200 3 tot 5 jaar mee. Echter door het juiste onderhoud, waaronder regelmatig draaien en keren, kunt u deze periode tot het maximum verlengen. Een pullman topper 100x200 is 8 cm tot 12 cm dik. Dit maakt de topper makkelijk keerbaar en draaibaar.

Het advies is om uw topdekmatras minimaal een keer per maand te draaien en/of keren. Dit houdt in dat u zowel de boven en onderkant afwisselt, als het hoofd en voeteneinde. Vergeet daarnaast niet om voldoende te ventileren. Dit doet u door dagelijks frisse lucht uw slaapkamer in te laten en het beddengoed open te slaan.

Matras topper 100x200 kopen bij Pullman

Dankzij de matras topper 100x200 slaapt u niet alleen langer, maar ook de slaapkwaliteit verbetert. Want u kunt wel heel lang slapen, maar het is ook van belang hoe u slaapt. Hierbij spelen tijdens de slaap heel wat factoren een belangrijke rol.

De diepe slaap is een kwalitatieve en zeer belangrijke slaapfase die, net als de REM slaap, bijna onmisbaar is voor een gezonde en gebalanceerde nachtrust. Prikkels verstoren de diepe slaap. Deze korte periodes van ontwaken zijn nadelig voor uw nachtrust. U kunt ‘s nachts wakker worden omdat u het bijvoorbeeld te warm heeft en transpireert of omdat u het juist te koud heeft. Maar ook pijnlijke gewrichten en spieren door een onjuiste ondersteuning spelen hierbij een rol.

 

Daarom schenkt Pullman extra veel aandacht aan de elementen die een topper vormen; de tijk en de vulling. Wij selecteren tijken die zacht gebreid zijn met ademende en wasbare garens. Deze ademende garens en speciale weeftechnieken, zorgen ervoor dat u het bijvoorbeeld niet te warm krijgt en dat de topper 100x200 voldoende kan ventileren. Maar denk daarnaast bijvoorbeeld ook aan materialen die met de grootste zorg, stevig worden geweven van fijne vlasgarens. Een wereld van verschil als u beide varianten, met een gelijkwaardige vulling, naast elkaar test. Doordat wij deze details tot in de perfectie uitwerken, kunnen wij u kwalitatieve producten aanbieden die geproduceerd worden op basis van 85 jaar slaapkennis.

Topper 100x200 kopen bij uw Pullman dealer

Ga daarom naar uw Pullman dealer, om ook uw topper 100x200 te kopen. Zij kijken met u mee naar wat u nodig heeft en welke prikkels u ondervindt tijdens de slaap. Zo kunt u gerust zijn van uw keuze en uw nachtrust. Maak hier een afspraak en laat u adviseren als u op zoek bent naar een Pullman topper 100x200.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen