Topper 100x210

De topper 100x210 is de bovenste, laatste laag die bovenop een boxspring wordt gelegd. Het matras kunt u laten stofferen in meubelstof (in dat geval spreken we van een colour matras) of u kunt deze in de gebruikelijke matrastijk laten voor wat het is. Of u wilt kiezen voor een topper 100x210, is ook afhankelijk van de afwerking van uw matras. Als u de keuze maakt om het matras mee te laten stofferen, dan is de keuze voor een topper noodzakelijk. Ga snel naar een van onze dealers om de topper 100x210 te vinden die perfect bij u past.

Een topper 100x210 zorgt voor een comfortabele extra laag die een soepeler ligcomfort biedt. Hoe soepel dat ligcomfort aanvoelt, wordt bepaald door de keuze van de vulmaterialen. Pullman heeft zelfs, voor mensen die houden van een extra zacht bed om heerlijk in weg te zakken, de topper 100x210 met pocketvering. Deze rijke en dikke topper biedt een luchtige en comfortabele ondersteuning. Pullman raadt aan om de topper 100x210 altijd, net als uw matras, 20 cm langer te kiezen dan uw eigen lichaamslengte. Zo kunt u ook uitgestrekt in rug- of zijligging genieten van een ongestoorde nachtrust zonder dat uw voeten buiten het bed hangen.

Ook bij allergieën kiest u voor de topper 100x210

Pullman voorziet uw topper 100x210 van Sensity®. De naam zegt het al, een behandeling voor de gevoelige slaper. Dit is een behandeling die jou kan helpen om een antiallergene slaapomgeving te creëren. Deze behandeling geeft de ontwikkeling van huisstofmijten geen kans en houdt uw bed altijd schoon en fris. Door een probiotica toe te voegen aan uw topper 100x210, blijft uw topper hygiënisch. Dus bent u allergisch voor huisstofmijt? Dan is dit dé topper voor u! Geef allergenen geen kans en kies voor de producten van Pullman om nog beter te slapen en om uitgerust wakker te worden.

Kies voor de beste kwaliteit en vakmanschap

Bij Pullman beschikken wij over ruim 85 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van slaapproducten, ontwerpen, samenstellen en produceren. Dankzij onze slaapexperts weten wij exact welke materialen wij moeten gebruiken voor iedere slaper. Zij doen onderzoek naar slaap in het algemeen en slaapgewoontes, waardoor wij perfect in kunnen spelen op de wensen van onze consumenten. Vervolgens worden deze bevindingen verwerkt in onze producten. Maar dit is nog niet genoeg om aan onze kwaliteitsstandaard te voldoen. Een nieuwe topper 100x210 wordt uitvoerig getest in ons sleeplab. Dit lab bevindt zich in Zwitserland, waar wij al onze producten en materialen testen, voordat deze officieel verkocht zullen worden in een van onze winkels.

Topmatras lengte 210 kopen?

Twijfelt u over welk type topmatras met de lengte 210 het beste bij u past? Onze slaapexperts beschikken over voldoende kennis en expertise, om u zo goed mogelijk te helpen. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk naar huis gaat met een topper 100x210, die helemaal op uw wensen aansluit. Ervaar zelf het uitstekende comfort van onze producten. Maak een afspraak bij een van de vele Pullman dealers, om te ontdekken wat uw slaap voorkeuren zijn en welk type topper 100x210 hier het beste bij past. Op onze website vindt u alle verkooppunten en mogelijkheden. Wij hopen u snel te mogen ontvangen!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen