Topper 120x210

Zoekt u een topper 120x210 voor uw twijfelaar? Dan heeft u bij Pullman keuze uit diverse typen en materialen. Deze afmeting wordt met name gebruikt om in kleinere ruimtes toch maximaal slaapcomfort aan te bieden. Van vroeger uit was deze afmeting te klein om door te kunnen gaan voor een tweepersoonsbed en te groot voor een eenpersoonsbed. Hier komt dan ook de naam twijfelaar vandaan. De topper 120x210 kan als één geheel worden neergelegd op een matras van een twijfelaar. Zo vormt de topper een geheel.

Maar er is hiernaast meer mogelijk. Er bestaan namelijk ook bedden van 240 cm breed. Wanneer jij en jouw partner verschillende slaap voorkeuren hebben, kan het prettig zijn om ieder op een eigen matras en topper te slapen. Zo kan de een kiezen voor een zachtere topper 120x210 en de ander voor een iets stevigere.

Test uw topper 120x210 uit voor aankoop

Een topper 120x210 kan op diverse manieren ondersteuning en soepelheid bieden tijdens uw slaap. Een comfortschuim topper biedt een andere ondersteuning en veerkracht dan een (natuur)latex topper 120x210. Gelukkig heeft een Pullman dealer bij u in de buurt testexemplaren in de showroom staan. Door zelf in de winkel verschillende toppers uit te proberen, ervaart u zelf wat u het prettigste vindt liggen. Maak een afspraak bij uw Pullman dealer in de buurt en laat u adviseren door een van onze collega’s.

Wat maakt de topper 120x210 van Pullman zo bijzonder?

Een Pullman topper is standaard voorzien van Sensity® in de matrastijk. Deze behandeling zorgt voor een uitstekende bescherming tegen bepaalde allergenen en werkt sterk vochtregulerend. Dit is een groot voordeel als u weet dat we gemiddeld een glas water per nacht aan vocht verliezen, via onze ademhaling en door transpiratie. Vochtregulering voor uw topper is daarom erg belangrijk. Pullman kiest mede om deze reden haar materialen zorgvuldig uit. Als u slaapt op een van de Pullman toppers, dan zult u de krachtige werking van natuurlijke vullingen zoals wol, zijde en katoen opmerken. Voor meer informatie over onze Sensity behandeling, neemt u contact op met een van onze slaapexperts. U kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen aan een van de vele Pullman dealers.

Waarom kiezen voor de afmeting 120x210

In eerste instantie lijkt de afmeting 120x210 misschien niet heel logisch. Het zit eigenlijk overal tussen in en valt daarmee net buiten de boot. Maar deze afmeting kent eigenlijk juist erg veel voordelen. Wanneer u bijvoorbeeld in een woning woont met minder vierkante meters, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk ook een kleinere slaapkamer. In dit geval kan dit formaat ervoor zorgen dat u nog wel aan beide kanten het bed in kunt stappen. Er zijn veel mensen die dit formaat prima vinden als zijnde tweepersoonsbed. Met de topper 120x210 geeft u uw twijfelaar een luxe uitstraling, waardoor het ‘stoffige’ imago direct verdwijnt.

Topper 120x210 kopen

U kunt de topper 120x210 niet online bestellen. Wij verkopen onze producten enkel en bewust bij een van de tientallen Pullman dealers. Hier hebben wij bewust voor gekozen, om u op deze manier de beste service te kunnen bieden. Ook zijn wij ervan overtuigd dat u de topper 120x210 eerst zelf uit moet proberen, voordat u de beste keuze kunt maken. Daarom hopen wij u snel te mogen ontvangen bij ons in de showroom, of bij een van onze partners.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen