Topper 120x220

Een topper 120x220 combineert u met een matras. Door deze combinatie creëert u een optimale basis voor een goede nachtrust. Hierdoor bent u gegarandeerd van een optimaal ligcomfort. Op deze pagina nemen wij u mee langs alle verschillende mogelijkheden op het gebied van topdekmatrassen. Bij Pullman vindt u altijd een topper 120x220 die aansluit op uw wensen. Van een stevige tot zachte ondersteuning, wij bieden het allemaal. Verdiep uzelf eens in ons assortiment, hier op onze website, en ga hierna snel naar een van onze winkels. Hier vindt u ons ruime aanbod en kunt u zelf de verschillen ervaren. Lees hier meer over de topper 120x220 en bij eventuele vragen mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

De mate van soepelheid wordt bepaald door de samenstelling van de topper 120x220. Wat voor topper u nodig heeft, hangt een beetje af van wat u wenst. Meer soepelheid staat voor veel mensen bovenaan, maar het type comfort is anders voor iedereen. Comfortschuim is duidelijk steviger dan pocketvering. Vervolgens kiest u het formaat van de topper gelijk aan deze van uw matras(sen) en boxspring(s), dus in dit geval zal dit een topper worden van 120x220.

Hoe vaak topper 120x220 omdraaien?

Een Pullman topper 120x220 is duurzaam in gebruik. U kunt namelijk elk model uit de Pullman collectie draaien en keren. En dat is belangrijk omdat zo voldoende ventilatie kan worden geboden. Probeer iedere maand tenminste één keer de gehele topper te draaien of te keren. De ene keer door te kantelen (keren) de andere keer van hoofd- naar voeteneinde (draaien). U hoeft dus geen rekening te houden met welke kant boven of onder ligt, want het slaapcomfort is over de gehele topper 120x220 hetzelfde.

Ook voor mensen die niet heel sterk zijn is dit goed te doen. De toppers van Pullman zijn niet erg dik en dus ook niet zwaar. Dit is niet alleen prettig bij het keren en draaien van de topper, maar ook bij het opmaken van het bed. Dankzij een topmatras is rugpijn na het bed opmaken verleden tijd.

 

Zo gaat uw topper 120x220 extra lang mee

Uw topper 120x220 gaat langer mee wanneer u hier ook goed voor zorgt. Dit houdt in dat de slaapkamer iedere dag gelucht moet worden. Zo kan ook het bed even goed ventileren. Daarnaast kunt u uw topper 120x220 ook extra beschermen door een molton te gebruiken. Dit lijkt op een hoeslaken, maar is iets dikker. Hierdoor ligt er een extra beschermingslaag om uw topmatras, waardoor deze minder snel achteruit zal gaan. Doordat een topper 120x220 uw matrassen beschermt, kunnen deze nóg langer mee. Bij Pullman vinden wij het belangrijk dat onze producten duurzaam zijn in de zin dat deze niet binnen de kortste keren bij het grofvuil belanden. Dat is natuurlijk erg zonde. Daarom besteden wij extra veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten, zodat u hier jaren plezier van zult ervaren.

Topper 120x220 kopen

Wenst u meer informatie over de topper 120x220 te ontvangen? Dan staan de medewerkers van de Pullman dealers voor u klaar. Zij bieden u testmogelijkheden en zorgen voor een perfecte afleverservice. U vindt al onze Pullman dealers hier op onze website. Deze zijn gevestigd door het hele land, waardoor er altijd wel een locatie te vinden is bij u in de buurt.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen