Pullman Comforttopper Goldline

Topper 140x210

De topper 140x210 is perfect voor diegene die op zoek is naar net iets meer lengte. Er zijn vele redenen waarom iemand een topper aanschaft. Zo werkt een topper 140x210 de vervelende naad tussen 2 matrassen weg, waardoor deze niet of nauwelijks voelbaar is. Of het maakt een te hard matras wat soepeler, al raden we u aan om deze keuze weloverwogen te maken.

Als u wat minder mobiel bent en het bed opmaken hierdoor moeilijker is, dan kan een topper u heel wat werk besparen. U hoeft namelijk enkel de topper op te maken met een hoeslaken en matrasbeschermer. En dat gaat omwille van werkhoogte en het lichte gewicht van de topper 140x210 vaak veel gemakkelijker.

Pullman matras topper 140x210

Binnen de Pullman collectie kunt u de matras topper 140x210 in verschillende modellen terugvinden. U kunt kiezen voor een stevigere ondersteuning van de comfort topper met comfortschuim of de aansluitende (natuur)latex modellen. Als u graag veerkracht en soepelheid combineert, kijk dan eens naar de Pullman pocket comfort topper 140x210. Het gevoel van heerlijk wegzakken in pure zachtheid, terwijl het matras eronder nog voldoende ondersteunt.

De afmeting van de topper 140x210 is geschikt als ruim eenpersoonsbed of een compact tweepersoonsbed, voor als u bijvoorbeeld weinig ruimte in de kamer heeft. We zien vooral de eerste groep steeds toenemen. Zowel kinderen als (jong-)volwassenen omarmen deze afmeting en kiezen voor deze tussenmaat. En zeker als u lang bent, is deze extra lengte van 210cm aan te raden. Zo kunt u ten alle tijde uitgestrekt liggen en bungelen uw voeten niet over de bedrand heen. Wel zo aangenaam!

Test zelf de topper 140x200 bij uw Pullman dealer

Maak een afspraak bij uw Pullman dealer en laat u informeren over de vele mogelijkheden met betrekking tot de topper 140x210. Tip: wilt u graag de meest uitgebreide keuze aan toppers om te testen? Bezoek dan een Pullman Store. Deze heeft het grootste assortiment aan Pullman matrassen en boxsprings, en is de paar extra kilometers meer dan waard!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen