Topper 140x220

De lengte van een bed speelt een belangrijke rol voor mensen die lang van postuur zijn. Een gemiddeld persoon wisselt tijdens de nacht tot wel 35 a 40 keer, afhankelijk van de leeftijd, van slaappositie. Van foetushouding, tot zijlig, ruglig naar opgekruld tot languit gestrekt. Het is dus wel fijn als het lichaam dan ook in elke houding voldoende ondersteuning krijgt en dus het bed ook voldoende lang is.

Een klein tweepersoonsbed of een heel ruim eenpersoonsbed kan de breedteafmeting 140 hebben. Als u groot bent, reken dan 20cm extra bovenop uw lichaamslengte bij de keuze van uw matras. U kunt dan kiezen voor een 210 of een 220 cm lengtemaat. Ook voor dit bedformaat kunt u een Pullman topdek 140x220 kopen. Pullman biedt een ruime keuze in verschillende comfort uitvoeringen. Een comforttopper die wordt gevuld met comfortschuim zal een stevigere ondersteuning bieden dan een comforttopper die met latex, natuurlatex of pocketveren wordt gemaakt.

Kies voor extra ligcomfort

Een topmatras 140x220 is het sluitstuk van het complete boxspringbed. De boxspring en het matras bieden de basisondersteuning en de topmatras zorgt voor de afwerking. De spreekwoordelijke kers op de taart. Vaak worden zowel matras als boxspring in meubelstof uitgevoerd waardoor de topper een evidente keuze is om het geheel af te werken. Deze look heeft ook het voordeel dat enkel de topmatras wordt opgemaakt met een beschermer en hoeslaken. Een aangenaam klusje omdat zowel gewicht en hoogte ertoe leiden dat u moeiteloos het bed kunt opmaken.

Droomt u al van een nieuwe topper? Maak dan een afspraak met een Pullman dealer in uw buurt. U kunt er verschillende soorten en typen topdekmatrassen uitproberen en het team voorziet u graag van alle info om een weloverwogen keuze te maken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Tip: wilt u graag een uitgebreid assortiment bekijken en testen? Zoek dan via pullman/dealers naar de dichtstbijzijnde Pullman Store, voor het grootste aanbod.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen