Goldline Comforttopper Natuurlatex

Topper 160x220

Is uw topper 160x220 aan vervanging toe of zou u een soepeler slaapcomfort willen? Dan kunt u kiezen uit een breed assortiment aan verschillende soorten toppers. Ze onderscheiden zich elk door een uniek, aangepast ligcomfort ten opzichte van elkaar.

Een topper 160x220 gemaakt van comfortschuim zal bijvoorbeeld een steviger ligcomfort bieden dan de soepele latex of natuurlatex variant.  Alle Pullman toppers worden symmetrisch opgebouwd en zijn daarom beslaapbaar aan vier zijden. Dit maakt uw topper 160x220 draai -en keerbaar zodat uw topdekmatras in prima conditie blijft en bovendien ook langer mee zal gaan.

160x220 splittopper

Slaapt u op een elektrisch verstelbare tweepersoons boxspring met een afmeting van 160x220 en twee aparte eenpersoonsmatrassen? Dan kan het handig zijn om een splittopper te gebruiken. Bij een normale topdekmatras beweegt de gehele topper mee als u de bodems in verstelling plaatst. Een splittopper laat het toe om beide helften van uw bed onafhankelijk van elkaar verstellen. Dus als u gaat slapen en uw partner wilt bijvoorbeeld nog even een boek lezen, dan kunt u ongestoord slapen, terwijl uw partner het hoofdeinde omhoog heeft staan.

Kom zeker eens langs bij uw Pullman dealer. U kunt er alle modellen naar hartelust uitproberen terwijl de slaap professional u voorziet van een passend advies. Maak hier een afspraak.

Topdekmatras 160x220 kopen

Bij Pullman kunt u een topdekmatras 160x220 kopen en laten stofferen naar uw wensen. U kunt natuurlijk naast de topper 160x220 ook een boxspring hierbij kopen. Zo heeft u direct een volledig op elkaar afgestemd bed, waar u optimaal in kunt uitrusten. Slaapgewoonten zijn heel persoonlijk en daarmee is een bed dat ook. Onze medewerkers doen er dan ook alles aan om samen met u een bed te creëren dat perfect aansluit op uw slaapgewoonten en wensen. Doordat wij verschillende variaties aanbieden op de topper 160x220, is er voor iedereen een product dat perfect bij hem of haar past. Bekijk al onze toppers op onze webshop of neem contact op met een van onze experts via:tel: +31 0546 666 777. Zij helpen jou graag!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen