Silverline Comfortopper Standard

Topper 200x220

Een ideale keuze als u een bed heeft van grote omvang, is de topper 200x220! Een topper 200x220 zorgt namelijk voor een extra laagje comfort bovenop de ondersteuning van het matras en de boxspring. Kiest u voor een topper matras 200x220, dan kunt u ook kiezen voor een gestoffeerd matras. Zo krijgt uw boxspringbed ook nog eens een stoere uitstraling waar het recht op heeft! Meer weten over de topper 200x220? Hieronder vertellen we u er meer over.

Optimaal gebruikmaken van het topper matras 200x220

Een topper matras 200x220 is heel gemakkelijk te gebruiken. Als u extra lang wilt genieten van uw aankoop, kunt u het topmatras het beste regelmatig draaien en keren. Zo worden alle zijden om en om gebruikt en kan het niet gebruikte deel tussentijds ventileren en verluchten. Iedere topper 200x220 van Pullman is aan 4 zijden beslaapbaar.

Maakt u gebruik van een gestoffeerd matras, dan dient u enkel het topper matras 200x220 te voorzien van een hoeslaken en beschermer. Heeft u een regulier matras? U beschermt zowel het matras als de topper onder een extra hoog hoeslaken. Door de hygiënische behandeling met Sensity is het gebruik van een molton niet nodig, en raden we zelfs af. Een molton vermindert namelijk de werking van de probiotica bij de topper 200x220.

Voordelen van een splittopper als topper 200x220

Denkt u eraan om een elektrisch verstelbaar bed te voorzien van een topper 200x220? Dat is mogelijk. U kunt zelfs kiezen hoe u het aanpakt. Sommige mensen laten hun bedbodems synchroniseren, wat betekent dat beide zijdes gelijk aan elkaar zijn. U kunt ook kiezen voor één groot topdekmatras van 200x220. Stelt u liever de bodems individueel in, dan kunt u beslissen om 2 aparte toppers aan te kopen, of een splittopper 200x220. In dat geval kunt u beide bedbodems afzonderlijk verstellen, zonder dat de topper verschuift of uw bedpartner er last van heeft. Heerlijk samen slapen, maar wel op uw individuele voorwaarden!

Topmatrassen van Pullman

Er is een ruim aanbod topmatrassen beschikbaar bij Pullman, waarbij u de keuze heeft uit comfortschuim, (natuur)latex en zelfs een uiterst soepel en veerkrachtig model met geïntegreerde mini pocketveren. Ontdek het aanbod bij uw Pullman dealer. Maak zeker een afspraak en test samen met uw dealer even uit welke topper 200x220 het beste bij u past. Elk mens is uniek, daarom is het juiste bed voor u niet hetzelfde voor uw buurman. Persoonlijk en professioneel advies is daarom onmisbaar bij de aanschaf van een boxspring, matras of slaapsysteem.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen