Topper 80x210

Combineer uw boxspring met een topper 80x210. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Als u een eenpersoons boxspring heeft kan dit met één topper. Wanneer het gaat om een boxspring 160x210, kunt u kiezen voor twee aparte toppers. De topper 80x210 is uitermate geschikt voor mensen die langer zijn dan 1,90 cm. U zult merken dat die extra 10 cm een werkelijk verschil maakt. Zeg vaarwel tegen voeten die over de rand heen bungelen, en kies voor een langer bed met een topper 80x210.

De topper 80x210 vindt u terug in verschillende uitvoeringen. Wij bieden de hoogste kwaliteit materialen en het beste vakmanschap. Zo kunnen wij u van het allerbeste slaapcomfort te voorzien. Bij Pullman begrijpen wij hoe belangrijk een goede nachtrust is. Onze producten, waaronder de topper 80x210, helpen u hier alles uit te halen. Zo staat u de volgende dag weer vol energie op!

Voordelen van een topper 80x210

Een topper 80x210 is een dunner matras dat bovenop het standaard matras wordt gelegd. U kunt ervoor kiezen om de topper mee te laten stofferen met het standaard matras. Laat u de topper mee stofferen, dan krijgt uw bed direct een nog luxere uitstraling. Hiermee maakt u van uw slaapkamer een gezellige plek.

Alle toppers zijn bij Pullman zijn voorzien van een Sensity® behandeling. Om zo huisstofmijt uit het bed te weren en een frisse gezonde nachtrust te garanderen. De toppers zijn makkelijk draaibaar, zodat de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Nog een aangename eigenschap van een topper? U spant er binnen no-time een hoeslaken omheen. Maak gebruik van een molton om de levensduur nog verder te verlengen. Zo beschermt u het matras en de topper beter.

Een topper 80x210 kan erg handig zijn bij een elektrische boxspring. Stel dat uw bed een afmeting heeft van 160x210. Dan kunt u ervoor kiezen om twee toppers aan te schaffen. Eén topper 80x210 bedekt dan precies één van de twee matrassen. Hierdoor kunnen de twee delen afzonderlijk van elkaar bewegen. Dit is erg handig wanneer uw partner tv wilt kijken in bed en u liever gaat slapen. Zo kan de een rechtop zitten terwijl de ander kan liggen.

Matras topper 80x210 uitproberen

U kunt de matras topper 80x210 ook eerst uitproberen. Een topper is een product dat moet passen bij uw persoonlijke voorkeuren. Hierbij is het belangrijk dat u overtuigd bent van uw keuze. Door de topper 80x210 eerst uit te proberen kunt u er zeker van zijn dat u hier goed op zult gaan slapen. Dit is dan ook de reden waarom wij ervoor kiezen onze producten enkel in de winkel te verkopen en niet online.

Pullman stelt een breed assortiment aan toppers beschikbaar met verschillende typen ligcomfort. Kies uit; comfortschuim, (natuur)latex of veerkrachtige pocketvering. Gelukkig kunt u ook altijd advies vragen aan een van onze collega’s.

Topper 80x210 aanschaffen

Wilt u een topper 80x210 aanschaffen? Bekijk dan al onze verkooppunten op onze website. U vindt hier ook onze eigen Pullman stores, waar wij het gehele assortiment aanbieden. Hier vindt u dus het grootste aanbod.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen