Pullman Comforttopper Goldline

Topper 90x210

De bovenste laag van een boxspring wordt gevormd door de topper 90x210. Wanneer het matras wordt mee gestoffeerd in meubelstof, is het de bedoeling dat u deze met een topper 90x210 combineert. Ook een niet mee gestoffeerde variant kunt u later nog voorzien van een topper. Zo creëert u een extra prettige toplaag, geheel afgestemd op uw voorkeuren.

Wist u dat wij mensen zo’n 32 jaar van ons leven slapen? Structureel te weinig slapen, door bijvoorbeeld een verkeerde topper, kan tot gezondheidsproblemen leiden. Niet zo gek, als je kijkt naar wat wij dus gemiddeld nodig hebben aan slaap. Zorg daarom dat uw bed lange tijd meegaat met een topper 90x210. Hierdoor blijven uw waardevolle matrassen nóg langer intact en worden deze beschermd tegen slijtage.

Eigenschappen topper 90x210

Een topper 90x210 maakt het ligcomfort dus zachter. U kunt onze toppers aanpassen naar uw voorkeuren. Dit doet u door te kiezen voor een bepaald type materiaal. Wij bieden binnen ons assortiment verschillende materialen aan, die over verschillende eigenschappen beschikken. Een comfortschuim topper biedt een steviger ligcomfort dan een latex of natuurlatex variant. Een topper 90x210 die is voorzien van pocketveren beschikt dan ook over andere eigenschappen. Wat precies bij uw persoonlijke wensen past, dat kunt u uittesten als u een afspraak maakt bij een Pullman dealer bij u in de buurt.

Slaap beter met de matras topper 90x210

U slaapt beter met de matras topper 90x210. Tijdens de slaap gebeurt er ontzettend veel. Al beseffen we dat niet, omdat ons bewustzijn even uitgeschakeld is. Zo kan het lichaam rusten en kunnen ruggenwervels -en spieren regenereren na een lange dag van fysieke inspanning. Ook mentaal heeft u baat bij een goede nachtrust. Uw brein wordt netjes geordend en uw herinneringen krijgen een plaats in het langetermijngeheugen. Daarom ontwikkelt Pullman producten vanuit het perspectief van een gezonde en verkwikkende slaap.

Welke topper matras 90x210 past het beste bij u?

Welk topper matras 90x210 het best bij u past, kunt u het beste zelf ervaren. Ieder lichaam is verschillend. Zowel vorm, gewicht als lichaamslengte spelen een belangrijke rol bij de keuze die u maakt. Wist u dat u beter een extra lang bed kunt kiezen, als u langer bent dan 190 cm? Pullman raadt aan om altijd voor 20 cm extra lengte te kiezen ten opzichte van uw lichaamslengte. Een topper 90x210 is dus een perfecte keuze als u langer bent dan 190 cm.

Handgemaakte topper 90x210 van de beste kwaliteit

Bij pullman vindt u de handgemaakte topper 90x210, die u ondersteunt tijdens de meest wonderlijke dromen. Dankzij onze speciale sleep research, weten wij wat belangrijk is voor een uitstekende nachtrust. Wij testen alle producten in ons sleeplab in Zwitserland, waardoor wij u de allerbeste kwaliteit kunnen bieden. Ons onderzoek gaat inmiddels al 85 jaar terug, naar het ontstaan van Pullman. Vanuit daar is ons bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder op het gebied slaap producten. Denk hierbij aan boxsprings, matrassen en toppers. Koop dus nu uw topper 90x210. U koopt dan niet alleen een geweldige topper, maar ook een product ontstaan uit 85 jaar vakmanschap.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen