Pullman merkwaarden Pascal

De Slaapspecialist Drempt

Ontdek de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij De Slaapspecialist in Drempt. Het team staat voor een eerlijk advies, kwaliteit en een goede service. Als een van de grootste beddenspeciaalzaken in de regio van Arnhem, bieden zij een groot aanbod en voldoende variatie voor iedereen. U vindt bij deze winkel niet alleen hoogwaardige bedden, maar ook nog eens het zacht en kwalitatief beddengoed. U leest alles over De Slaapspecialist in Drempt en wat deze Pullman dealer winkel te bieden heeft.
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. €255

Bij aankoop van een 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗼𝘅𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗲𝘁 ontvangt u tijdelijk een 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗯𝗲𝗱𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Rijksweg 20
 • 6996 AC DREMPT

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom De Slaapspecialist Drempt?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
 • Eigen bezorg- en montagedienst
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij De Slaapspecialist reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Dé beddenspeciaalzaak in Drempt: De Slaapspecialist

Op zoek naar een van de grootste beddenspeciaalzaken van de Achterhoek? Deze beddenwinkel in Drempt biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en toppers. Ze doen er alles aan om u te voorzien van een deskundig en passend advies. Alleen zo kunt u de beste keuze maken welke producten het beste passen bij u. De Slaapspecialist in Drempt gaat ervan uit dat geen enkel persoon gelijk is en dus zijn eigen slaapbehoeften heeft. We stemmen het advies af op het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Wat voor slaap ongemakken u ook maar ervaart, de  specialisten weten raad! Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve:

 • Boxsprings
 • Matrassen
 • Toppers

U vindt deze winkel in de regio’s: Drempt, Brummen, Zutphen, Lochem, Berkelland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Doetinchem, Doesburg, Zevenaar en Rheden. De Slaapspecialist in Drempt is een erkend Pullman dealer. Zo beschikken ze over verschillende modellen Pullman boxsprings. Doordat u kiest voor een winkel met voldoende kennis en ervaring, bent u verzekerd van professioneel advies voor een optimale nachtrust.

Een nieuwe boxspring kopen in Drempt

De Slaapspecialist is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. U kunt van tevoren niet bepalen welk matras of boxspring het meest geschikt is. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door op verschillende soorten matrassen te gaan liggen. Dit doet u bij De Slaapspecialist in Drempt. Als Pullman dealer bieden zij een breed assortiment aan Pullman slaapproducten die uw nachtrust aanzienlijk zullen verbeteren.

De voordelen van De Slaapspecialist in Drempt

Als u naar De Slaapspecialist gaat in Drempt dan gaat u hierheen om diverse redenen. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis parkeren voor de deur en profiteert u van een gratis lever en montageservice. Voordelen die u niet overal vindt. Wacht dus niet langer en ga nu naar De Slaapspecialist in Drempt en ervaar alle mogelijkheden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen