Dreamzzz Den Haag

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Theresiastraat 55
 • 2593 AA DEN HAAG

Locatie

Parkeren Betaald parkeren bij de winkel

Waarom Dreamzzz Den Haag?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Dreamzzz Den Haag reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Dreamzzz in Den Haag, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Den Haag? Deze beddenwinkel in Den Haag, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Dreamzzz Den Haag voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Den Haag, Voorburg, Nootdorp, Delft, Rijswijk, Delfgauw, Wateringen, Essestelijn en Mariahoeve bent u bij Dreamzzz in Den Haag aan het juiste adres. Dreamzzz Den Haag is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Dreamzzz Den Haag over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Dreamzzz Den Haag is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Dreamzzz Den Haag heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Dreamzzz in Den Haag.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen