Pullman Comforttopper Goldline

Topper 160x210

De combinatie van een matras met een topper 160x210 biedt u een aantal aangename voordelen. Omdat u op de topper slaapt, gaat uw matras langer mee. Ook zorgt een topper ervoor dat de naad tussen twee matrassen verdwijnt. Zo maakt u van twee matrassen heel eenvoudig één groot en heel comfortabel matras.

De topper 160x210 kunt u ook eenvoudig onderhouden door regelmatig goed te ventileren en de gehele topper te draaien en te keren. Het ventileren van de topper 160x210 kunt u het beste iedere dag doen. Laat de frisse lucht door de slaapkamer waaien en leg uw bed helemaal open, vrij van dekbed dus. En maandelijks keert of draait u de topper 160x210, waardoor u telkens een ander stuk van het ligoppervlak gebruikt. Zo blijft uw bed lekker fris en in goede staat.

 Hoe kiest u de geschikte topper 160x210?

De topper 160x210 vinden die perfect bij u past, doet u door uw wensen goed in kaart te brengen. Bent u iemand die het snel warm heeft ’s nachts of wilt u misschien een topper die uw rug extra ondersteunt? Dit zijn belangrijke wensen die bepalen welke topper het beste bij u past. Vindt u het prettig om hierin advies te krijgen van een van onze Pullman experts? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: +31 0546 666 777.

Elke keuze heeft impact op uw slaapcomfort, ook die van de matrashoes (tijk). Wist u dat de Pullman Original en Goldline toppers gemaakt worden met een fijn geweven Belgische Damast stof. Deze is doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. Een Pullman Silverline topper 160x210 is voorzien wordt van een zacht gebreide stretch stof. Dit betekent dat u een ander ligcomfort zult ervaren als u beide toppers met dezelfde vulling vergelijkt. U kunt kiezen voor comfortschuim, latex, natuurlatex of een pocketveren vulling.

Test uw topper 160x210 voordat u deze aanschaft

De topper 160x210 die het best bij uw voorkeuren past, kunt u het beste vooraf testen, zodat u zelf kunt ervaren wat het prettigste ligt. Dit is voor iedereen erg persoonlijk, maar wel bepalend voor uw nachtrust. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u overdag alles uit uw dag kunt halen. Daarom is het kopen van een topper 160x210, niet iets wat u zomaar via internet moet doen.

Om deze reden hebben wij bij Pullman de keuze gemaakt om onze toppers enkel bij partners en in onze eigen winkels te verkopen. Hierdoor kunnen wij de optimale slaapkwaliteit garanderen en u voorzien van het meest persoonlijke en deskundige advies. Maak hiervoor een afspraak bij een Pullman dealer of Pullman store. In de showroom staan vaak alle modellen bij elkaar en kan de Pullman adviseur u begeleiden en al uw vragen beantwoorden.

Topper matras 160x210 kopen

Een topper matras 160x210 kopen met de beste kwaliteit? Dat kan bij Pullman. Wij bieden een breed assortiment topper, welke allemaal gemaakt zijn van andere materiaalsamenstellingen. Dit zorgt voor een gevarieerd aanbod in slaapcomfort en eigenschappen van deze toppers. Voor iedereen is er wel een topper 160x210 die goed bij hem of haar past.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen