Pullman Boxsprings. Slaapcomfort op hoog niveau

Visionair George Mortimer Pullman creƫerde in 1865 het concept voor de unieke verende ondersteuning van de bedden in treincoupƩs die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring.

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Een verstelbare Pullman boxspring.

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik realiseert u een extra dimensie aan uw slaapcomfort. Met de afstandbediening kunt u de verstelbaarheid van het hoofd- en voeteneinde van uw boxspring instellen. De verstelbare boxspring heeft een stalen frame als basis. De automatische knieknik zorgt hierbij voor een comfortabele ondersteuning van de knieholte.
De ultieme vorm van luxe met meerdere opties om de perfecte lighouding aan te nemen. Met de handige afstandbediening is deze altijd binnen handbereik.
De basis van deze boxspring is staal die het een ongekende stabiliteit geeft.

Een vaste Pullman boxspring

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame. De scharnierende bevestiging van de boxspring aan het hoofdbord, bij zowel een vast als verstelbaar model, maakt het mogelijk beide beddelen van elkaar af te draaien om zo eenvoudig de onderliggende vloer te kunnen reinigen.
Uiterst stabiel en handgemaakt houten frame met de unieke Pullman rand-tot-rand vering die zorgt voor een ongekend ligcomfort.
De poten van een Pullman boxspring kunnen in diverse opties worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld van hout of van staal en in een rechthoekige of cilindrische vorm.