Pullman boxspring 120x210

Boxspring 100x210

Een boxspring 100x210 is een heerlijk ruim bed om alleen in te slapen, zeker als u groot bent. Slaapt u met een partner combineer dan gewoon twee lighelften tot tot één groot bed. En dat kan zonder vervelende naad in het midden want Pullman biedt u de keuze voor van zij tot zij geveerde boxsprings.

Een extra lange boxspring 100x210 kopen

Een boxspring 100x210 is een heerlijk ruim bed om alleen in te slapen. Vooral als u een stukje langer bent. Slaapt u met een partner? Combineer dan twee lighelften van een boxspring 100x210 tot één koninklijk groot bed. De naad in het midden is bij Pullman niet van toepassing. Pullman biedt u namelijk het ultieme comfort met van zij-tot-zij geveerde boxsprings. De pocketveren worden dan van de ene rand tot aan de andere rand geplaatst, en dat over de volledige breedte. Dit is een echte aanrader als u vaak draait en keert in bed en graag de volledige breedte van het bed benut zonder verlies van comfort aan de zijkanten.

Een bed 100x210

Gemiddeld worden Nederlanders gerekend tot de langste mensen ter wereld. Daar houdt Pullman al jarenlang rekening mee. Zoekt u een bed dat geschikt is voor lange mensen? De lengtematen van boxsprings en matrassen lopen bij Pullman tot 220 centimeter. Heerlijk veel ruimte dus, ook als u lang bent. Vanuit deze jarenlange ervaring raadt Pullman u aan om uw boxspring altijd 20 centimeter langer te kiezen dan uw lichaamslengte. Zo kunt u letterlijk languit genieten van een heerlijk lange nachtrust. Naast het bed 100x210, kunt u ook kiezen voor een boxspring 100x200 of boxspring 100x220.

Uw Nederlandse bed 100x210

Pullman creëert en bouwt uw boxspring volledig in Nederland. Gekwalificeerde vakmensen zorgen voor een onberispelijke en kwalitatieve afwerking. Zo kunt u heerlijk op een oor slapen.

Comfortabel slapen doet u in een boxspring 100x210

Met een Pullman boxspring 100x210 kunt u het comfortabele en luxe gevoel van een vijfsterrenhotel creëren in uw eigen slaapkamer. Kies zelf welke boxspring 100x210 het beste bij uw wensen past. Uw Pullman dealer helpt u graag bij uw keuze. Heeft u last van allergieën of vervelende terugkomende blessures? Bespreek dat ook met uw Pullman expert. Test de bedden in alle rust uit in een Pullman showroom en laat u inspireren door de uitgebreide selectie aan stoffen en hoofdborden. Na uw aankoop staat uw dealer ook in voor een onbezorgde levering tot in uw slaapkamer.

Uw boxspring 100x210 stofferen

Uw boxspring matras kunt u naar wens laten mee stofferen, net zoals uw boxspring 100x210 bedbodem. Dit is ideaal als u kiest voor een comforttopper en als u een Scandinavisch interieur wilt creëren in uw slaapkamer. Een topper is makkelijk hanteerbaar bij het opmaken met een laken. Wilt u liever geen gebruik maken van een topdekmatras? De tijdloze en ambachtelijk gemaakte Pullman matrassen zijn ook als reguliere matrassen verkrijgbaar. Dit matras bepaalt in grote mate de ergonomie. Als u graag extra zacht ligt dan kan een topdekmatras een prima aanvulling voor u zijn. Ook binnen de topper collectie kunt u veel ligcomfort keuzes maken. Maak dus graag even de tijd voor een goed en vrijblijvend advies voor uw nieuwe boxspring 100x210.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen