Pullman boxspring Seattle

Boxspring 160x210

Kies uw boxspring steeds 20cm langer dan uw eigen lichaamslengte, zo heeft u altijd voldoende ruimte om comfortabel te slapen. Ook de maat van uw matras 160x210 sluit dan perfect aan. Deze afmeting biedt meer dan voldoende ruimte in lengte en in breedte voor twee personen.

Boxspring 160x210

Een boxspring 160x210 is een perfect bed als u iets langer bent. Het is namelijk belangrijk om een bed te kiezen dat 20 centimeter langer is dan uw eigen lichaamslengte. Op deze manier heeft u altijd voldoende ruimte om comfortabel te slapen. Ook de maat van het matras voor uw boxspring bed 160x210 sluit dan perfect aan. Een boxspring 160x210 biedt meer dan voldoende ruimte om met twee personen in te slapen.

Elektrisch verstelbare boxspring 160x210

Zeker als u kiest voor een elektrisch verstelbare Pullman boxspring 160x210 biedt de extra 10 centimeter in de lengtemaat veel gemak. Uw lichaam zakt in de relaxstand namelijk altijd iets onderuit. Als gevolg daarvan zal uw onderlichaam dus ook iet smeer naar het voeteneinde toe bewegen. Dankzij de extra lengte van de boxspring 160x210 past uw lichaam dan nog steeds perfect in het boxspring bed 160x210. Heeft u de extra lengte niet nodig? Dan kunt u kiezen voor een boxspring met de afmeting 160x200. Als u juist nog meer lengte nodig heeft, kunt u ook kiezen voor een boxspring met de afmeting 160x220.

Waaruit bestaat een boxspring 160x200?

Een boxspring bed 160x210 herkent u aan de kwaliteit en het vakmanschap. Sterke en mooie meubelstoffen, zorgvuldig bekleed om de boxspring bodems, vormen de basis van het boxspringbed. Kiest u voor een topdekmatras of een comforttopper? Dan ervaart u naast de extra laag comfort, ook het gemak van het onderhoud. Het matras wordt ook voorzien van een meubelstof, hierdoor hoeft u alleen nog de topper op te maken, die overigens veel makkelijker te hanteren is met een laken of hoeslaken, dan een dik en zwaar matras.

Extra slaapkamertips

Nog meer slaapkamertips? Binnen het ontwerp van uw slaapkamer, neemt het bed vaak de belangrijkste plaats in. Een hoofdbord is hierdoor hét sluitstuk van uw boxspring. Het ontwerp en de vorm hebben een sterke invloed op de look en feel van de slaapkamer. Heeft u een schuine wand of een hoog plafond? Dan is de hoogte van het hoofdbord erg bepalend. Bekijk samen met uw Pullman dealer welke mogelijkheden er bestaan om de voor u meest passende keuze te maken voor de boxspring 160x210.

De meubelstoffen voor uw boxspring 160x200

De meubelstoffen die Pullman in de collectie heeft, worden zorgvuldig ontworpen met hoge kwaliteitseisen. De soepelheid, stevigheid en duurzaamheid van de verschillende meubelstoffen worden streng beoordeeld. U kunt kiezen uit een breed scala aan verschillende texturen en stofkleuren. Want eerlijk is eerlijk: u kruipt nog fijner tussen de dons in een mooi ogend bed. En na een goede nachtrust kunt u ook overdag genieten van een prachtig, fris, opgemaakt bed. Daardoor verlangt u direct weer naar de volgende nacht in uw Pullman boxspring bed 160x200.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen