Pullman Express Leeds 1813 x 1360

Boxspring 240x220

Nederlanders worden lang, gemiddeld zelfs heel wat langer dan waar ook ter wereld. Herkent u het ook? Met de benen opgetrokken en geforceerd in een bepaalde houding proberen te slapen, of met uw voeten over de rand van het bed om toch maar eens lekker languit te kunnen liggen? Het is verleden tijd, want Pullman denkt ook aan de lange mensen.

De kingsize boxspring 240x220 kopen

Nederlanders zijn lang. Gemiddeld zijn we zelfs een stuk langer dan waar ook ter wereld. Dit is niet altijd even handig. Misschien herkent u het wel: met de benen opgetrokken, geforceerd in een bepaalde houding proberen te slapen. Of met uw voeten over de rand van het bed om toch maar eens lekker languit te kunnen liggen? Het is verleden tijd, want Pullman denkt ook aan de lange mensen met de boxspring 240x220. Als u en uw partner graag echt royaal en koninklijk veel ruimte in bed willen is de kingsize boxspring 240x220 echt een uitkomst. Slapen de kinderen vaak bij u in bed, en wilt u zelf ook nog steeds lekker blijven slapen? Dan mag groot écht groot zijn. De Pullman boxspring 240x220 is zo’n heerlijk groot bed. Heeft u de extra lengte niet nodig? Dan kan u kiezen voor een boxspring 240x210 of boxspring 240x200.

Een boxspring 240x220 creëren

Bij dit heerlijke grote bed combineert Pullman twee ruime boxsprings van 120x220 naast elkaar. Dankzij de van zij-tot-zij geplaatste unieke InSide pocketveren kunt u genieten van een volledig geveerde en naadloze overgang tussen de twee boxen. Hierdoor kunt u heerlijk slapen op elke vierkante centimeter van uw boxspring 240x220. Dat is nog eens uitgerust wakker worden! Het enige wat u nodig heeft, is een voldoende ruime slaapkamer. Maak de Pullman kingsize boxspring tot het pronkstuk: het pièce de résistance van uw luxe slaapkamer en combineer uw boxspring 240x220 met bijvoorbeeld het hoofdbord Madison. Genieten in het kwadraat verzekerd.

Comfortabel slapen in een kingsize boxspring 240x220

Een goed bed draagt bij aan een goede nachtrust. Mensen die eenmaal lekker slapen, zijn goed uitgerust en hebben voldoende energie voor een nieuwe dag. Welke doelen wilt u vandaag afvinken? Geef uzelf en uw partner echt de ruimte met een boxspring 240x220. Neem de tijd om het ideale matras uit te zoeken dat matcht bij uw boxspring. U heeft de mogelijkheid om beiden te kiezen voor een matras 120x220. Aan de hand van uw keuze wordt het matras dan afgewerkt met een witte matrashoes. Het matras kan ook worden meegestoffeerd met de stof van de boxspring. Hiermee creëert u een Scandinavische look. De uitgebreide stoffencollectie van Pullman bevat alleen maar stoffen die zijn geselecteerd op basis van kwalitatieve en duurzame materialen. Vindt u het prettig om een extra laag aan ligcomfort toe te voegen? Kies dan voor een Pullman topdekmatras. Dit matras legt u bovenop uw echte matras. Naast dat het heerlijk ligt, is het ook nog eens extra makkelijk met het opmaken van uw boxspring 240x220.

Advies voor uw boxspring 240x220

De adviseurs van Pullman helpen u graag tijdens het gehele oriëntatie- en aankoopproces. Naast deze hulp, regelen ze ook de vakkundige installatie bij u thuis. Nadat uw boxspring 240x220 is geïnstalleerd, staan ze met raad en daad voor u klaar. Maak een afspraak bij een Pullman dealer bij u in de buurt, bezoek de showroom en laat u inspireren. De aanschaf van een goed bed gaat niet over een nacht ijs, u wilt immers zeker zijn van jarenlange, optimale nachtrust. Met een Pullman matras is dat mogelijk, wel voor een periode van 10 tot 12 jaar. De Pullman boxspring gaat zelfs wel 25 jaar mee. Duurzaamheid is belangrijk bij Pullman. Hecht u extra veel belang aan het vakmanschap van vroeger? Bekijk dan ook onze Pullman Original collectie: uw bed, uw investering, uw geluk.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen