Pullman boxspring 120x210

Boxspring 80x220

In de Pullman fabriek in Nederland worden boxsprings geproduceerd op maat. Dat betekent dat u bepaalt welk boxspringtype, welk matras en in welke stof/ kleur u uw Pullman boxspring wenst af te laten werken.

Kies uw boxspring 80x220

In de Pullman fabriek in Nederland wordt de boxspring 80x220 voor u geproduceerd op maat. Dit betekent dat u zelf kunt bepalen welk type boxspring en welk type matras u kiest. Daarnaast kunt u ook zelf de stoffen en kleuren kiezen van uw boxspring 80x220. Omdat bij Pullman alles wordt geproduceerd ‘op eigen bodem’, zijn de levertijden korter. Daarnaast zorgen we er hierdoor voor dat er zo min mogelijk belasting wordt gelegd op transportbewegingen. Dit draagt weer bij aan een schoner milieu.

De breedte van uw boxspring 80x220

Dankzij de boxspring 80x220 is er meer dan voldoende ruimte om heerlijk te slapen. Nog meer ruimte biedt een boxspring 100x200 of een extra brede twijfelaar boxspring 120x200. Heeft u simpelweg wat minder ruimte in uw slaapkamer, of bent u op zoek naar een bed voor de kinderkamer of de logeerkamer? Dan kunt u kiezen voor een bed 80x220. Hierdoor geniet u van voldoende comfort, ook als u iets minder ruimte heeft.

De boxspring 80x220 combineren

De afmeting met een breedte van 80 centimeter biedt meer dan voldoende ruimte om heerlijk te slapen. Deze breedtemaat is ook ideaal om te combineren tot één groot bed. Wist u dat uw lichaamslengte ook invloed heeft op de keuze van uw bed? Als u uitgestrekt en ontspannen nog steeds heerlijk wilt slapen, dan heeft u ook in de lengte deze beweegruimte nodig. Dus bent u wat langer dan gemiddeld? Kies dan voor een Pullman boxspring 80x220. Heeft u de extra lengte niet nodig? Kies dan voor een boxspring 80x210 of boxspring 80x200.

Uw bed 80x220 samenstellen

Bij Pullman is het mogelijk om uw boxspring 80x220 zelf samen te stellen. U begint hierbij met de basis: de boxspring. Deze kunt u laten stofferen in verschillende kleuren- en stofsoorten. Op de box wordt vervolgens een matras gecombineerd. U kunt een ongestoffeerd, mooi en ambachtelijk Pullman matras kiezen. Maar u kunt ook kiezen voor een meegestoffeerd boxspringmatras, om een echte Scandinavische look te creëren. Als u echt voor de kers op de taart gaat, combineer deze dan ook met een topdekmatras of met de comforttopper. Tenslotte maakt u er een echt bed 80x220 van door de boxspring te combineren met een van de vele Pullman hoofdborden. Elk hoofdbord heeft een eigen, unieke stijl. Hierdoor is er altijd wel een hoofdbord dat past bij uw slaapkamerstijl. Van klassiek tot modern, industrieel, romantisch of stoer. Voldoende keuze voor uw slaapkamerinterieur!

Uw boxspring 80x220 testen

Als u een matras gaat kiezen voor bij uw bed 80x200, heeft u de keuze uit standaard of firm ligcomfort. Uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsbouw zijn belangrijke elementen die meespelen bij het maken van de juiste keuze. We nodigen u graag uit om te testen wat het best bij u past. Maak hiervoor snel en eenvoudig online een afspraak met een Pullman dealer, want zij weten als geen ander hoe ze u kunnen voorzien van het beste advies.

Elektrisch verstelbaar comfort

Wist u dat u onze eenpersoons boxsprings ook als elektrisch verstelbare variant kunt bestellen? In dat geval kunt u zowel de hoofd- en rugzone als de benen- en voetenzone onafhankelijk van elkaar bedienen. Het is heerlijk om met een extra ergonomische ondersteuning te slapen. Daarnaast wordt lezen of tv kijken nog fijner voordat u naar dromenland reist.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen