Pullman boxspring 120x210

Boxspring 90x200

Het meest gekozen formaat van een eenpersoons boxspring is een boxspring 90x200. Deze afmeting biedt meer dan voldoende ruimte om heerlijk te slapen. Zoekt u eigenlijk een tweepersoons boxspring? Ook dan biedt deze afmeting mogelijkheden. Want ondanks dat u waarschijnlijk aanneemt dat dit een afmeting is die enkel past bij een boxspring voor één persoon, hoeft dit zeker niet het geval te zijn. Plaats twee keer de boxspring van 90x200 naast elkaar en er ontstaat een ruim tweepersoonsbed. Bent u bang dat u zich zult gaan ergeren aan de opening tussen de matrassen? Dan kunt u er altijd voor kiezen om een topper op de twee delen neer te leggen. Zo worden de twee boxspring delen van 90x200 in een keer een comfortabel geheel.

Boxspring matras 90x200

Een boxspring van 90x200 is perfect voor mensen die niet langer zijn dan 180 cm. Pullman raadt namelijk aan om het bed altijd 20 centimeter langer te kopen dan uw eigen lichaamslengte. Zo weet u zeker dat u altijd voldoende ruimte heeft om comfortabel te kunnen slapen. Bent u bijvoorbeeld 170 centimeter? Dan is een boxspring 90x200 lang genoeg. Voor mensen die op zoek zijn naar een langer bed bieden wij ook langere formaten aan, zoals een boxspring 90x210 of een boxspring 90x220. U mag hierover altijd advies opvragen bij de experts van Pullman. U kunt ons hiervoor bereiken via het volgende telefoonnummer: +31 0546 666 777. Ook kunt u het contactformulier invullen op onze website, om een antwoord te ontvangen via de mail. Daarnaast ontvangen wij u graag bij een van de Pullman dealers, waar onze collega’s voor u klaar staan, om hun kennis met u te delen.

Boxspring 90x200 kopen bij Pullman

Wat houdt een boxspring van 90x200 nu precies in? Het gestoffeerde onderstel op pootjes wordt ook wel de box of de boxspring genoemd. Veel mensen noemen het gehele bed ook wel een boxspring, maar dit is niet helemaal correct. Om er een officiële boxspring van te maken, moet er een matras en eventueel topper aan worden toegevoegd. Om de boxspring 90x200 compleet te maken, kunt u het afmaken met een hoofd- of voetbord. Deze producten zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een bed kunt samenstellen dat past bij uw interieur. Kiest u voor modern, stoer, landelijk, industrieel of romantisch? Bekijk alle mogelijkheden op onze website of bij een van onze Pullman dealers.

De boxspring 90x200 combineren

Een eenpersoons boxspring van 90x200 combineert u met de andere Pullman producten, zoals: het matras en de topper. Deze twee producten bepalen in hoge mate het ligcomfort. Bij de matrassen van Pullman heeft u de keuze uit verschillende soorten ondersteuning, materiaal en stijlen. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om deze keuze zelf te maken, zonder enige voorkennis. De Pullman dealers staan u heel graag bij om de perfecte boxspring van 90x200 samen te stellen. Maak een afspraak of stap gerust eens binnen bij een van de vele showrooms, die verspreid zijn over heel Nederland en Vlaanderen. Alle locaties kunt u vinden via deze website. Tot snel bij een van de officiële Pullman dealers of winkels!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen