Pullman boxspring Orlando 1813 x 1360

Boxspring 90x200

U kunt een Pullman boxspring kiezen in verschillende afmetingen. Het meest gekozen formaat van een eenpersoons boxspring is een boxspring 90x200. Deze afmeting biedt meer dan voldoende ruimte om heerlijk te slapen. Comfortabel en voor het grote gros ook precies goed.

Boxspring 90x200

U kunt voor een Pullman boxspring kiezen in verschillende afmetingen. Het meest gekozen formaat van de eenpersoons boxspring is de boxspring 90x200. Deze afmeting biedt meer dan voldoende ruimte om heerlijk in te slapen. De boxspring 90x200 is comfortabel en voor de meeste mensen biedt het meer dan voldoende ruimte om heerlijk te slapen. Beweegt u heel veel in uw slaap? Dan kunt u ook kiezen voor een Pullman boxspring met een afmeting van 100x200 of 120x200. Dit laatste formaat wordt ook wel een twijfelaar genoemd.

Boxspring matras 90x200

Pullman raadt u aan om het bed altijd 20 centimeter langer te kopen dan uw eigen lichaamslengte. Zo heeft u altijd voldoende ruimte om comfortabel te kunnen slapen. Bent u bijvoorbeeld 170 centimeter? Dan is een boxspring 90x200 lang genoeg. Voor mensen die op zoek zijn naar een langer matras hebben we bij Pullman de boxspring 90x210 of de boxspring 90x220.

Boxspring 90x200 kopen bij Pullman

Het gestoffeerde onderstel op pootjes wordt ook wel de box of de boxspring genoemd. Veel mensen noemen het gehele bed ook wel een boxspring. Een boxspringbed van Pullman bestaat uit verschillende lagen. De basis wordt gevormd door het gestoffeerde onderstel met poten. Daarboven wordt een boxspringmatras met of zonder topdekmatras gelegd voor extra comfort. Om de boxspring 90x200 compleet te maken, kunt u het afmaken met een hoofd- of voetbord. Deze producten zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een bed kunt samenstellen dat past bij uw interieur. Kiest u voor modern, stoer, landelijk, industrieel of romantisch? Die keuze laten we aan u over.

De boxspring 90x200 combineren

Een eenpersoons boxspring 90x200 combineert u met een boxspring matras 90x200 en/of een eenpersoons topdekmatras 90x200. Deze laatste twee producten bepalen in hoge mate het ligcomfort. Bij de matrassen van Pullman heeft u de keuze uit standaard of firm ligcomfort. Dit kunt u het beste zelf bepalen op basis van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsbouw. De Pullman dealers staan u heel graag bij om een passende keuze te maken. Maak een afspraak of stap gerust eens binnen bij een van de vele showrooms, die verspreid zijn over heel Nederland en Vlaanderen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen