Pullman Silverline Matras

Pullman boxsprings Silverline & Goldline

Het vooruitzicht van een weldadige nachtrust, daar kunt u zich op verheugen. Na een fysiek en emotioneel inspannende dag is dit uw moment om te koesteren. De behaaglijkheid die Pullman heet. Eersteklas comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering. De wereld mag morgen weer beginnen. Nu heerst alleen ontspanning, rust en beslotenheid. Want zodra u uw bed instapt, weet u het. Dit is mijn Pullman.

Download brochure

Ontdek de Classic collection boxsprings van Pullman

Product

Belleville

Landelijk en gracieus

De Pullman Belleville past perfect in een tijdloos klassiek interieur. Combineer met één van de rijkelijk glanzende stoffen, zoals de Velluto Brown.

Bekijk Belleville
Product

Charlotte

Romantisch en zacht

Met zijn romantische zachte lijnen is de Charlotte een onmisbaar pronkstuk in een klassiek retro slaapkamerinterieur. combineer met een karakteristieke stof, zoals de Caro Sea blue.

 

Bekijk Charlotte
Product

Cleveland

Stoer en no-nonsense

De Cleveland windt er geen doekjes om. Een stoere, moderne boxspring die staat als een huis. Combineer met een eigenzinnige stof, zoals de Pienza Yellow.

Bekijk Cleveland
Product

Detroit

Sober en strak

Less is more. Dat ademt de boxspring Detroit. Kies voor deze boxspring als u houdt van een minimalistisch slaapkamerinterieur. Combineer met een natuurlijke stof, zoals de Bastia Clay.

 

Bekijk Detroit
Product

Madison

Royaal en hotel chique

De boxspring Madison creëert impact. Kies zelf hoe grotesk u wilt gaan. Combineer voor de luxe hotelervaring met een zijdeglans stof, zoals de Garda Antracite.

Bekijk Madison
Product

Nashville

Modern met een twist

De boxspring Nashville past in zowel een modern als landelijk interieur. De perfecte middenweg tussen romantisch en stoer. Combineer met een karakteristieke stof, zoals de Caro Blue.

 

Bekijk Nashville
Product

Orlando

De keuze van BN’ers

De knusse boxspring Orlando, bekend van the Big Balance, past naadloos in een moderne romantische slaapkamer. Combineer met een zachte stof, zoals de Roccia Pink.

 

Bekijk Orlando
Product

Ottawa

Industrial comfort

De boxspring Ottawa voelt zich thuis in een industrial slaapkamerinterieur. Combineer met een lederlook stof, zoals de Como Antracite.

 

Bekijk Ottawa
Product

Seattle

Sierlijk en romantisch

De boxspring Seatlle blinkt uit in een sierlijk slaapkamerinterieur. Combineer met een lichte stof, zoals de Pienza Beige.

Bekijk Seattle
Product

Virginia

Klassiek en stijlvol

De boxspring Virginia is er eentje om in te lijsten. Dit bed past perfect in een klassiek en stijlvol interieur. Combineer met een rijkelijke stof, zoals de Spumante Taupe.

 

Bekijk Virginia

Pullman boxsprings: kwaliteitsbedden voor elk type slaper

Handgemaakt comfort

Hoteliers van over de hele wereld zoeken naar een manier om een uitnodigende uitstraling en goed slaapcomfort te bieden voor hun gasten. Dat stukje comfort begint met een boxspring van Pullman. Een Pullman boxspring Silverline bestaat uit de allerbeste materialen en is gebouwd met vakmanschap. Hier is Pullman wereldwijd al in 1858 mee gestart en sinds 1937 wordt deze expertise ook binnen Europese landsgrenzen terug in de bedden gebracht.

Een Pullman boxspring Silverline verschaft u een bijzondere combinatie van jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en vakmanschap in een moderne productiefaciliteit in Nederland. Dat is wat Pullman vandaag kenmerkt. Lees nu meer over de Pullman boxspring Silverline.

Pullman Silverline boxspring

De Pullman Silverline boxspring is één van de 5 collecties die we te bieden hebben. Dit type boxspring van Pullman is voorzien van een pocketveren interieur. Zo zorgen we voor een correcte ergonomische ondersteuning van uw lichaam en maken we een bedbodem die uitmuntend ventileert. Iedere pocketveer reageert individueel op iedere beweging of indruk van uw lichaam. Zo krijgt u steeds de correcte ondersteuning waar nodig. Naast deze Pullman boxspring Silverline kunt u ook bij ons terecht voor de andere onderdelen, namelijk de Pullman Original boxspring collectie, de Pullman  boxspring Goldline collectie, de Classic collectie en de prijsbewuste Pullman Express boxspring collectie.

Pullman Goldline boxspring

De Pullman Goldline boxspring  is een andere collectie die het uitlichten waard is. Hierbij dient een sterk en massief vurenhouten frame als basis voor uw boxspring van Pullman. Kiest u voor een elektrisch verstelbare Pullman boxspring Silverline, dan wordt dit een massief stalen frame. De boxspring is dan ook voorzien van een matrasremmende stof tussen de bodem en het matras. U kunt de boxspring van Pullman gemakkelijk, traploos en individueel verstellen aan de rug en de benen. Pullman’s verstelbare boxsprings zijn standaard voorzien van een handbediening lus en een draadloze radiografische (RF) afstandsbediening. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een Pullman boxspring uit de Goldline of naar een Pullman boxspring Silverline.

100% Nederlands vakmanschap

Onze topcollecties zijn voorzien van duurzaam elektrothermisch nageharde en ergonomisch gezoneerde pocketveren die van rand tot rand geveerd zijn. Dit zorgt voor een subliem en naadloos ligcomfort over de volledige breedte van uw boxspringbed. Dit kunt u ervaren als u kiest voor een Pullman Original, Pullman Goldline of Pullman boxspring Silverline. Elektrothermisch naharden is een extra proces dat plaatsvindt na het vormen van de pocketveer. De staaldraad wordt kortstondig opgewarmd door middel van een elektrische impuls. Op die manier ondergaat iedere individuele pocketveer een extra naharding en kan deze veel langer een goede ondersteuning bieden aan uw lichaam.

Kies een 1-persoons of 2-persoonsboxspring

Pullman boxspring Silverline en Pullman Boxspring Goldline worden voor u gebouwd in alle gangbare lengte- en breedtematen. Naast 2-persoonsboxsprings kunt u ook kiezen voor 1-persoonsboxsprings in diverse afmetingen. Een éénpersoonsboxspring is verkrijgbaar in de breedtematen 80 cm, 90 cm, 100 cm of 120 cm. Een tweepersoonsboxspring kunt u kiezen in de maten: boxspring 120x200boxspring 160x200 en boxspring 180x200. Pullman boxsprings hebben een lengtemaat van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Bent u lang? Let er dan op dat u uw boxspring steeds 20 cm langer kiest dan uw eigen lichaamslengte voor het beste slaapcomfort.

Boxspring Pullman kopen

Al onze Pullman boxsprings, waaronder de Pullman boxspring Silverline, worden gekenmerkt door een fraaie afwerking. U heeft binnen iedere collectie telkens een uitgebreide keuze om uw boxspringbed samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor meubelstoffen in allerlei verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Op deze manier past uw Pullman boxspring Silverline perfect in het interieur van uw slaapkamer.

Uw Pullman Silverline boxspring en Pullman boxspring Goldline wordt gedragen door stevige poten. U kiest zelf welk model, welk materiaal, welke afwerking, welke hoogte en welke kleur!  Kom nu naar één van onze dealers om een Pullman Goldline of Pullman boxspring Silverline te kopen!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen