Dutch Dream Ter Aar

Uitgerust wakker worden in een fijn comfortabel bed: een betere start van de dag is er niet. Wij bieden slaapoplossingen die passen bij uw lichaam. Onze slaapspecialisten nemen de tijd voor u en inventariseren uw slaaphouding, voorkeuren en gezondheid om u zo te helpen het best passende bed te vinden. Kom in alle rust proefliggen en het Pullman assortiment ervaren in onze winkel. Puur Nederlands vakmanschap met een subliem ligcomfort. Wilt u er zeker van zijn dat onze adviseurs alle tijd hebben om u te voorzien van een professioneel advies? Plan dan online alvast uw bezoek aan onze winkel, wanneer het u uitkomt.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Geerweg 42a
  • 2461 EB TER AAR

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Dutch Dream Ter Aar?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Dutch Dream Ter Aar reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Dutch Dream in Ter Aar, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Ter Aar? Deze beddenwinkel in Ter Aar, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Dutch Dream Ter Aar voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Ter Aar, Bilderdam, De Banken, Langeraar, Papenveer, Korteraar, Calslagen, Kudelstaart en Zenenhoven bent u bij Dutch Dream in Ter Aar aan het juiste adres. Dutch Dream Ter Aar is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Dutch Dream Ter Aar over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Dutch Dream Ter Aar is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Dutch Dream Ter Aar heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Dutch Dream in Ter Aar.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen