Pullman boxspring Boston

Pullman Original

Pullman Original matrassen zijn uitgerust met de innovatieve Triple Pocket InSide Pocketvering, die exclusief is ontwikkeld voor Pullman Original. Daarnaast is het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Pullman Original matrassen en boxsprings van rand tot rand geveerd zijn, ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze verentechnologie combineert Pullman met duurzame en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit zorgt voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

Hygiëne met Sensity®

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om het matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard of firm matras.

Product

Original Elan

Puur genot.

Het natuurlatex geeft de matras een soepele touch en aangenaam warm bedklimaat.
Dit zorgt voor heerlijk ontspannen nachten en een fit ontwaken.

Product

Original Evoke

Pure luxe.

De soepele touch van het natuurlatex geeft een aangenaam ligcomfort.
Het paardenhaar zorgt door het ventilerende vermogen voor een optimaal bedklimaat.

Product

Original Elect

Puur comfort.

De zeer rijke laag paardenhaar in de Original Elect geven het matras een buitengewoon goed ventilerend vermogen waardoor vocht en warmte snel worden afgevoerd. Dit zorgt voor een goed bedklimaat en voor heerlijk ontspannen nachten.

Pullman Original matras

Een duurzame keuze voor echt Nederlands vakwerk! Het was George Mortimer Pullman die in 1865 het concept van de unieke verende ondersteuning van de bedden in de treincoupés uitwerkte. En deze unieke vering is de basis van de Pullman Original matrascollectie. De Pullman InSide Pocketvering is van rand tot rand geveerd. Dit betekent dat u over de volledige breedte van de matras steeds de juiste ondersteuning ervaart. Een InSide Pocketvering wordt opgebouwd uit een grotere en een kleinere pocketveer, die ingenieus in elkaar zijn verwerkt. Zo ervaart u, onafhankelijk van lichaamsvorm of slaaphouding, steeds de juiste ondersteuning. Afhankelijk van uw lichaamsgewicht en lichaamslengte kunt u kiezen voor een standard of firm ondersteuning.

Slapen op natuurlijke materialen

Pullman kiest voor natuurlijke afwerkingsmaterialen om de InSide Pocketveer af te werken. Naargelang uw voorkeur voor soepeler of eerder steviger ligcomfort maakt u een keuze uit de Pullman Original matras Elan, Pullman Original matras Evoke of Pullman Original matras Elect. Wenst u de combinatie te maken met een topdekmatras? Kies dan voor de Pullman Original matras Colour.

Pullman Original matrashoes

De Pullman Original matrascollectie wordt voorzien van een prachtige Belgische damast matrashoes doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. Natuurlijke materialen die zorgen voor een uitmuntende vochtregulatie, warmteregeling en een aangenaam ligcomfort tijdens uw slaap. De hoes wordt ambachtelijk genopt en past als gegoten rond de matraskern. De damast tijk heeft een Sensity® behandeling ondergaan waardoor u verzekert bent van een zorgeloze en huisstofmijtvrije slaapomgeving.

Welke afmeting kiest u?

Pullman Original matrassen kunt u gebruiken op alle bedden en boxsprings. Aan de hand van het formaat van uw bed, zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze collectie kunt u alleen als éénpersoonsmatras aankopen in de standaardmaten 100x200, 90x200 of 80x200. De matrassen Elan, Evoke en Elect hebben alle drie dezelfde hoogte van 27 centimeter en zijn dus naast elkaar te gebruiken. Zo kunt u, afhankelijk of u alleen of samen slaapt, altijd het juiste matras kiezen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen