Terug

Kleine slaapkamer inrichten?

We wonen steeds vaker op een beperkte ruimte. Het gevolg is dat slaapkamers vaak ook kleiner worden gebouwd. Dat kan een uitdaging zijn, bij Pullman verzamelden we enkele nuttige tips om uw slaapkamer stijlvol en toch praktisch in te richten. Inspiratie voor een kleine slaapkamer? Check even mee:

Tip 1:

Gebruik de hoogte in de slaapkamer door hoge (kleer)kasten te plaatsen of door kleren op te hangen aan stangen die tot aan het plafond reiken. Zo benut u de vloerruimte heel praktisch voor andere zaken, terwijl uw garderobe netjes opgeborgen is.

Tip 2:

Uiteraard gebruikt u ook de verticale ruimte best optimaal. Planken aan de muur of opbergkoffers decoreren fraai en zijn tegelijkertijd ook zeer nuttig om zaken op te bergen of om foto’s uit te stallen.

Tip 3:

Kies voor lichte kleuren. Tinten van wit of zachte pastelkleuren maken een ruimte visueel groter en geven rust. Kleur toevoegen kan u altijd met decoratieve elementen zoals sierplaids, sierkussens en uw beddengoed.

Tip 4:

Creëer extra ruimte door een bedbank te plaatsen, zo heeft uw beddengoed alvast een vaste opbergplek en u heeft meteen ook een extra zitplaats.

Tip 5:

Geef de illusie van ruimte en voeg spiegels toe aan de inrichting van de slaapkamer. Dit kan subtiel aan de kleerkast of gebruik de muur. En naast het ruimtelijke effect is het altijd handig om te kijken of de outfit u past.

Tip 6:

Slaapt u alleen en wenst u heerlijk veel ruimte om te slapen? Denk dan eens aan een Pullman boxspringbed van 120×200 of 160×200. Een bed van 160×200 biedt ook ruimte aan 2 personen. Zeker als u graag lepeltjesgewijs in slaap valt.

Pullman boxspring Boston

Heeft u een vraag of wilt u meer advies ontvangen?

Vind een winkel bij u in de buurt

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen