Terug

Op zoek naar slaapkamer inspiratie?

Op zoek naar een sereen toevluchtsoord? Ontdek hoe mindful ontspannen en duurzaam design samenkomen in de zoektocht naar slaapkamer inspiratie.

Mindfull relaxen

Mindfulness een trend noemen, dat doen we niet meer. Bewust in het leven staan is zeker in de huidige wereld een blijvertje. Heel wat mensen gebruiken de slaapkamer als plek om te herbronnen. De dag rustig afsluiten en overzicht in het hoofd terugbrengen is heerlijk. Slaapkamer inspiratie met met zachte kleuren zoals beige of tinten van grijs en voor sommige interieurspecialisten ook het minimalisme van wit. De aanwezigheid van natuurlijke materialen speelt naadloos in op dit gegeven. Planten zoals palm, Aloƫ Vera of een bananenplant geven rust en extra zuurstof in de slaapkamer. Zo kunt u heerlijk slapen in een optimaal slaapklimaat.

Je slaapkamer interieur decoreren met duurzame producten en materialen maakt u bewust voor het milieu en houdt ook rekening met uw geldbeugel want ze gaan vaak veel langer mee. Ook voor Pullman is deze mindset een basisingrediƫnt tijdens de productontwikkeling. Aandacht voor de ecologische voetafdruk is belangrijk en tegelijk ontwerpen we bij voorkeur zo dat bepaalde materialen gemakkelijker kunnen worden vervangen en gerecycled.

Pullman boxspring Charlotte

Slaap lekker!

Onthoud dat de slaapkamer meer is dan een plek waar u slaapt. Het is soms ook de oase van rust waar u tot rust kan komen, yoga kunt beoefenen of rustig een boek kunt lezen. Less is more, een relatief sobere en eenvoudige basis kunt u snel omtoveren met levendige en eigenzinnige kussens, plaids of fraai ontworpen dekbedovertrekken. Uitbundig of niet, een slaapkamer is heel persoonlijk, voor u misschien eerder een oase van rust waar de ander vooral energie wil ervaren wanneer ze ontwaken. En vaak is uw slaapkamer ook een heerlijke plek waar het ook overdag, als u niet slaapt, fijn vertoeven is.

Heeft u een vraag of wilt u meer advies ontvangen?

Vind een dealer bij u in de buurt

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen