Terug

Op zoek naar inspiratie voor een romantische slaapkamer?

Een romantische slaapkamer biedt het ideale decor om samen een gezellige tijd door te brengen. Om de passie en de romantiek tussen jullie beiden extra hoog te laten oplaaien zorgt u best voor een romantische setting in de slaapkamer.

Romantische slaapkamer verlichting

Warm, comfortabel en zacht verlicht. Kies daarom zeker voor een comfortabel en aangepast Pullman bed. Zo kunnen jullie beiden heerlijk ontspannen en uiteindelijk ook genieten van een goede nachtrust. Besteed zeker veel aandacht aan de juiste verlichting. Dimbare lichten of lampen met warme en zachte verlichting creëren een intieme sfeer. Als u er voorzichtig mee omgaat kunnen ook romantische kaarsen bijdragen aan een zeer romantische setting. Misschien kunt u dan meteen een geurkaars kiezen? Een heerlijk geurende slaapkamer kan helpen om de sfeer te verhogen. Ook essentiële oliën of geurverspreiders behoren zeker tot de mogelijkheden.

Pullman boxspring Orlando

Romantische slaapkamerstijl

Kies romantische kleuren voor uw slaapkamer. Vaak zijn dat kleuren die luxueus en zacht zijn. Dat kan perfect met aangepast beddengoed, zachte sierplaids en extra sierkussens in warme tinten. Grote, hoge en rijk gestoffeerde hoofdborden vullen de ruimte en zijn ideaal om lekker tegen te zitten.

Krijgt u het er al warm van?

De ideale slaapkamertemperatuur om te slapen is zo rond de 18°C, misschien mag het tijdelijk best wel even wat hoger? Een slaapkamer is heus niet alleen om te slapen, dus als u van romantiek houdt, richt deze dan gerust romantisch in en creëer de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een fijne tijd samen. Gewoon krachtig en goed verluchten voor je echt aan je nachtrust begint.

Heeft u een vraag of wilt u meer advies ontvangen?

Vind een dealer bij u in de buurt

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen