PM Original natuur (1)

PullmanNederlands vakmanschap

Download brochure

Zorgvuldig samengestelde bedden

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft d.m.v. het Pullman InSide pocketveer-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings.

De Original collection van Pullman wordt uitgevoerd met de elektrothermisch nageharde InSide pocketveren en de beste natuurlijke materialen zoals paardenhaar, wol en zijde. En voor een extra hoog ligcomfort zijn alle matrassen en boxspprings van rand tot rand geveerd.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Pullman_Headers_Original_2000x1500_Memphis

Boxspring Memphis

Het zit hem in de details!

 

Bij het ontwerpen van de Pullman Original hoofdborden hebben onze designers zich laten inspireren door Scandinavisch design. Hoofdbord Memphis lijkt bijna te zweven door de slanke pootjes. Het strakke en luchtige design wordt doorgetrokken naar de boxen door de slanke pootjes terug te laten komen.

 

Hoofdbord Memphis heeft een totale hoogte van ca. 112 cm (incl. 12 cm voetelement). Aan beide zijden 15 cm breder dan de bestelde maat. Voor de bekleding heeft u keuze uit de gehele Pullman stoffencollectie, echter in combinatie met het Original Colour matras alleen leverbaar in de stof Momento.

Bekijk Boxspring Memphis
Pullman_Headers_Original_2000x1500_Aspen

Boxspring Aspen

Elegant, Luxueus en Comfortabel

 

Dit groteske, volumineuze hoofdbord Aspen is een echte eye-catcher in de slaapkamer! Niet alleen nodigt de comfortabele uitstraling uit om gelijk het bed in te duiken, het imposante hoofdbord geeft een luxueuze en elegante uitstraling aan uw slaapkamer. Alsof u elke nacht in een design-hotel overnacht.

 

Hoofdbord Aspen heeft een totale hoogte van ca. 117 cm. Aan beide zijden 30 cm breder dan de bestelde maat. Voor de bekleding kunt u kiezen uit de gehele Pullman stoffencollectie, echter in combinatie met het Original Colour matras alleen leverbaar in de stof Momento.

Bekijk Boxspring Aspen
PM-2300x1360-vooraanzicht (002) Madison

Boxspring Madison

Pullman Madison heeft het ultieme hoofdbord. Volumineus en modern, een echte eyecatcher voor in de slaapkamer. Pullman Madison bestaat uit de combinatie van vaste Goldline boxsprings, Goldline Premier matrassen en het hoofdbord Madison.

Het hoofdbord Madison is in verschillende hoogtes en breedtes beschikbaar. Dit hangt af van het aantal gekozen blokken in het hoofdbord; 8, 14 of 20 blokken.

Bekijk Boxspring Madison
Charlotte-HDR_LR

Boxspring Charlotte

De elegante Pullman Charlotte heeft een rijk hoofdbord met oren. Een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. Pullman Charlotte bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Charlotte.

Het hoofdbord Charlotte heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat. Aan beide zijden 20 cm breder dan de bestelde maat.

Bekijk Boxspring Charlotte
Columbus_LR

Boxspring Columbus

Dit mooie, volumineuze hoofdbord heeft stijlvolle rondingen. Pullman Columbus bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Columbus.

Het hoofdbord Columbus heeft een hoogte van ca. 121 cm. Aan beide zijden 19 cm breder dan de bestelde maat.

Bekijk Boxspring Columbus
Brantford_Overvier_scheef_LR

Boxspring Brantford

Robuust en stijlvol klassiek! Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. Pullman Brantford bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Brantford.

Het hoofdbord Brantford heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Bekijk Boxspring Brantford
Belleville_Overview_LR

Boxspring Belleville

Belleville; elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af.

De Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Belleville.

Het hoofdbord Belleville heeft een hoogte van ca. 116 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Bekijk Boxspring Belleville
Clarington_Overview_LR

Boxspring Clarington

Modern, slank en zachte lijnen kenmerken dit model. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 95 cm. Een mooi en praktisch hoofdbord dat zelfs onder vele schuine daken zal passen.

Pullman Clarington bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Clarington.

Het hoofdbord Clarington heeft een hoogte van ca. 95 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Bekijk Boxspring Clarington
Cornwall_Overview_HDR_LR

Boxspring Cornwall

Een stoere uitstraling en stevige weefstructuur van de stof, dat typeert de Pullman Cornwall.

De Pullman Cornwall bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Cornwall.

Hoofdbord: hoogte ca. 110 cm, dikte ca. 12 cm op het dikste punt. De breedte is gelijk aan de bestelde maat.

Bekijk Boxspring Cornwall
Ottawa_Overview_LR

Boxspring Ottawa

De Pullman Ottawa heeft een luxe leren afwerking en een hoofdbord met een vakstructuur.

De Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline matrassen en het hoofdbord Ottowa.

Hoofdbord: hoogte ca. 110 cm, dikte ca. 12 cm op het dikste punt. De breedte is gelijk aan de bestelde maat.

Bekijk Boxspring Ottawa
Pullman Portland

Boxspring Portland

Modern, robuust en rechte lijnen kenmerken de Portland. De fraaie afwerking en gekleurde matrassen maken deze boxspring combinatie helemaal compleet.

Het hoofdbord van de Portland is ca. 110cm hoog en 12cm dik.

Bekijk Boxspring Portland
Toronto_Overview_LR

Boxspring Toronto

De Pullman Boxspringset Toronto bestaat uit twee Pullman Silverline boxsprings, een Toronto hoofdbord, twee Silverline Premier Colour matrassen, waarvan de Silverline Premier matrassen in dezelfde fraaie stof is gestoffeerd als de boxspring en het hoofdbord.

Bekijk Boxspring Toronto