Pullman Goldline Topdek

Topper 180x200

Heeft u gekozen voor een boxspring van 180x200? Dan kunt u deze goed combineren met een topper 180x200. Vaak wordt een topper ook toegepast om de naad tussen twee aparte matrassen weg te werken en hier één geheel van te creëren. Met een topper 180x200 zorgt u voor een extra hoog comfort en een betere nachtrust.

Wij adviseren om gestoffeerde matrassen te voorzien van een topper, omdat dit een luxe en stijlvolle uitstraling geeft. De Pullman matras topper is draaibaar en keerbaar. Handig, want zo bent u in staat om extra goed te ventileren en nog langer te genieten van uw aankoop. Alle matrashoezen worden standaard voorzien van Sensity®. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een allergievrij, hygiënisch en fris slaapklimaat.

180x200 splittopper

Elektrisch verstelbare tweepersoons boxsprings van 180x200 cm die zijn voorzien van twee eenpersoons matrassen kunt u voorzien van een splittopper 180x200. Als u namelijk één grote topper gebruikt, kunnen de beide bedhelften niet onafhankelijk van elkaar worden versteld. De topper zal in dat geval gaan buigen en niet meer mooi aansluiten op de matrassen. Met een splittopper kunnen de voet -en hoofdeinden van beide bedhelften zonder problemen los van elkaar versteld worden. Handig als u graag nog even wilt lezen terwijl uw partner al onderweg is naar dromenland.

Topper matras 180x200 verschillen

Slapen met een topper matras 180x200 betekent over het algemeen een zacht ligcomfort. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren maakt u een keuze uit het uitgebreide aanbod. De Pullman Original collectie is bijvoorbeeld voorzien van een damast tijk. Dit zal een steviger ligcomfort bieden in vergelijking met de stretch tijk van de Goldline en Silverline collectie.

Ook de gebruikte materialen; van comfortschuim tot (natuur) latex en pocketveren, creëren een extra dimensie aan uw ligcomfort. Van soepel en veerkrachtig tot zeer soepele pocketveren met extra lichaamsondersteuning.  Ga zeker eens testen bij uw Pullman dealer en laat u informeren. Zo maakt u een weloverwogen en persoonlijke keuze. Wist u dat u online alvast uw bezoek aan de Pullman dealer kunt plannen? Zo zijn zij op de hoogte van uw komst en bent u verzekerd van uitgebreid advies. Vind de dealer in uw regio op pullman.nl/dealers.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen