Pullman Goldline Topdek

Topper 120x200

U vindt bij ons een topper van 120x200 voor uw twijfelaar. Dit bed kan worden omschreven als een ruim eenpersoonsbed of een knus tweepersoonsbed. Om het comfort van een boxspring en matras nog wat meer soepelheid te geven, kunt u kiezen voor een topper 120x200. Wij bieden deze topper aan in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit verschillende soorten materialen. Bekijk alle varianten van de topper 120x200 hier op deze pagina.

Welke matras topper 120x200 past bij u?

Bij Pullman vindt u de matras topper 120x200 die bij uw wensen aansluit. Binnen ons brede assortiment toppers is genoeg variatie te vinden op het gebied van materiaalgebruik en behandelingen. Hierdoor ontstaan er binnen de categorie topper 120x200 verschillende soorten ligcomfort. De keuze voor het type matrastijk dat wordt aangebracht rondom de topper 120x200, heeft een invloed op het gewenste ligcomfort. Gebreide stretch stoffen uit de Silverline collectie, liggen soepel ten opzichte van de geweven damast stoffen die u kunt kiezen binnen de Original topper collectie. Het onderscheid tussen een comfort topper met comfortschuim en een topper gemaakt van natuurlatex of zelfs pocketveren is direct te voelen. We nodigen u daarom graag uit bij een Pullman dealer in uw buurt. Dan kunt u zelf de verschillen ervaren.

Met een topper maakt u uw Pullman boxspring helemaal af. Het matras wordt met het frame mee gestoffeerd, waardoor u enkel uw topper hoeft te voorzien van een hoeslaken. Hierdoor is uw bed in een handomdraai opgemaakt.

Onderhoud topper matras 120x200

Het onderhoud van uw topper matras 120x200 is ontzettend belangrijk. Door uw topper goed te onderhouden gaat deze veel langer mee. Het onderhoud van uw topper 120x200 is eenvoudig. Zorg ervoor dat u dagelijks voldoende ventileert en draai de topper maandelijks om. Zo gaat uw topper zo lang mogelijk mee en behoudt het de kwaliteit.

Om kwaliteits- en duurzaamheid redenen maakt Pullman bij de productie van een topper 120x200 zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Deze natuurlijke materialen zijn niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit, maar hebben ook hele praktische eigenschappen. Bijvoorbeeld de regulatie van vocht. Dit is een van de grootste vijand van een bed. Daarom is een goede vochtregulering in uw bed geen overbodige luxe, maar een noodzaak. Materialen die snel vocht verplaatsen hebben hiernaast nog een mooie bijkomstigheid. Deze zijn vaak ook in staat om temperatuurregelend te werken. Wist u dat er verschillende topdekmatrassen bestaan voor slapers die het snel warm of juist snel koud hebben in bed? De juiste keuze van materialen en technieken hebben hierin hun rol inmiddels meer dan bewezen.

Topper 120x200 kopen

Bent u van plan een topper 120x200 aan te gaan schaffen? Maak dan een afspraak bij een Pullman dealer bij u in de buurt. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze door het geven van het beste advies en het toepassen van hun uitgebreide kennis. Zo weet u zeker dat u gaat voor de topper 120x200 die perfect bij u past.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen