Pullman Goldline Topdek

Topper 180x200

Heeft u gekozen voor een boxspring van 180x200? Dan kunt u deze goed combineren met een topper 180x200. Vaak wordt een topper ook toegepast om de naad tussen twee aparte matrassen weg te werken en hier één geheel van te creëren. Met een topper 180x200 zorgt u voor een extra hoog comfort en een betere nachtrust.

Wij adviseren om gestoffeerde matrassen te voorzien van een topper, omdat dit een luxe en stijlvolle uitstraling geeft. De Pullman matras topper is draaibaar en keerbaar. Handig, want zo bent u in staat om extra goed te ventileren en nog langer te genieten van uw aankoop. Alle matrashoezen worden standaard voorzien van Sensity®. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een allergievrij, hygiënisch en fris slaapklimaat.

180x200 splittopper

Elektrisch verstelbare tweepersoons boxsprings van 180x200 cm die zijn voorzien van twee eenpersoons matrassen kunt u voorzien van een splittopper 180x200. Als u namelijk één grote topper gebruikt, kunnen de beide bedhelften niet onafhankelijk van elkaar worden versteld. De topper zal in dat geval gaan buigen en niet meer mooi aansluiten op de matrassen. Met een splittopper kunnen de voet -en hoofdeinden van beide bedhelften zonder problemen los van elkaar versteld worden. Handig als u graag nog even wilt lezen terwijl uw partner al onderweg is naar dromenland.

Topper matras 180x200 verschillen

Slapen met een topper matras 180x200 betekent over het algemeen een zacht ligcomfort. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren maakt u een keuze uit het uitgebreide aanbod. De Pullman Original collectie is bijvoorbeeld voorzien van een damast tijk. Dit zal een steviger ligcomfort bieden in vergelijking met de stretch tijk van de Goldline en Silverline collectie.

Ook de gebruikte materialen; van comfortschuim tot (natuur) latex en pocketveren, creëren een extra dimensie aan uw ligcomfort. Van soepel en veerkrachtig tot zeer soepele pocketveren met extra lichaamsondersteuning.  Ga zeker eens testen bij uw Pullman dealer en laat u informeren. Zo maakt u een weloverwogen en persoonlijke keuze. Wist u dat u online alvast uw bezoek aan de Pullman dealer kunt plannen? Zo zijn zij op de hoogte van uw komst en bent u verzekerd van uitgebreid advies. Vind de dealer in uw regio op pullman.nl/dealers.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen