Silverline Comfortopper Pocket

Topper 180x210

Heerlijk slapen is geen uitzondering meer met de topper 180x210 van Pullman. Het lichaam kan zo optimaal herstellen en krijgt de rust die het nodig heeft. En ook het brein is actief tijdens de nacht. We merken er niet veel van, maar ons brein verwerkt en ordent onze gedachten en indrukken van de afgelopen dag. Een goede nachtrust is de drijfveer achter alle Pullman slaapproducten, inclusief de topper 180x210.

Omdat mensen onderling sterk verschillen in vorm, gewicht en lengte biedt Pullman alle producten aan in verschillende maatvoeringen. Zo is een topper 180x210 uitermate geschikt voor mensen die langer zijn dan 190 cm. Pullman raadt namelijk aan om het matras en de topper minimaal 20 cm langer te kiezen dan uw lichaamslengte.

Als u een tweepersoons boxspring 180x210 aankoopt dan kunt u kiezen voor één matras van 180x210cm of twee aparte 1-persoons matrassen van 90x210. Als u dit matras laat mee stofferen in een meubelstof, dan wordt bovenop deze matrassen nog een topper gelegd. Deze topper biedt u dan extra ligcomfort.

Welk topper matras 180x210 kiezen?

Er is een ruime keuze binnen het Pullman assortiment, waardoor er ook voor u een topper 180x210 bij zal zitten. U kunt kiezen voor verschillende kernen die elk bestaan uit een aangepast materiaal. Zo zijn er toppers die bestaan uit comfortschuim, latex, natuurlatex of met pocketveren. Elk van deze materialen biedt een ander ligcomfort. Van stevig tot soepel. Dit hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeur. De matrashoes of tijk van uw topper 180x210 wordt standaard voorzien van een Sensity® behandeling. Dit betekent dat de huisstofmijt geen kans krijgt en u kunt slapen in een frisse en allergievrije slaapomgeving.

Een topper 180x210 is gemakkelijk op te maken en eenvoudig in onderhoud. Een matrasbeschermer en hoeslaken kunt u rechtstreeks over de topper aanbrengen. En draai voor het beste slaapcomfort maandelijks (of vaker) het topdekmatras in alle mogelijke richtingen, dit wil zeggen omkeren (flippen) en van voet naar hoofd draaien dus. Dankzij de goede ventilatie die daardoor ontstaat heeft u lang plezier van uw topmatras.

Onderhoud van uw topper 180x210

Een professioneel en goed onderbouwd advies voor uw topper 180x210 wordt u geboden door alle Pullman dealers. Zij worden regelmatig opgeleid om u te begeleiden in de zoektocht naar een goede topper van 180x210 en hebben vaak ook de verschillende producten in hun showrooms liggen, zodat u vooraf het ligcomfort kunt testen. Maak gerust een afspraak, dit kunt u eenvoudig online doen. Uw dichtstbijzijnde Pullman dealer vindt u op pullman.nl/dealers.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen