Silverline Comfortopper Standard Split

Topper 180x220

De keuze voor een topper 180x220 betekent de keuze voor een extra laagje comfort, bovenop uw matras en boxspring. Hoe kiest u de correcte afmeting van een bed? Er zijn verschillende standaardafmetingen, waaronder 180x220, bij Pullman kunt u ook afwijkende maten bestellen. Deze zijn extra lang, extra breed of net andersom extra kort of extra smal. U kiest zelf wat het beste aansluit op uw wensen.

Een topper 180x220 wordt opgebouwd uit een hoes of tijk met de kern of vulling. Deze aspecten beïnvloeden het ligcomfort. Een gebreide stretch hoes biedt een soepeler gevoel ten opzichte van een strak geweven damast tijk. Het is dus echt niet alleen het uiterlijk dat een rol speelt bij de keuze van een matrashoes. Wist u dat we bij Pullman de topper 180x220 hoes standaard voorzien van Sensity®? Deze behandeling met probiotica op de stof draagt bij aan een fris en allergievrij slaapklimaat.

Matras topper 180x220

De matras topper 180x220 dat het meest geschikt is voor uw slaapkwaliteit is sterk afhankelijk van uw lichaamsbouw, -gewicht en -vorm. Ook uw persoonlijke voorkeur met betrekking tot lig gevoel is een bepalende factor. Sommige mensen liggen nu eenmaal liever ergens ‘op’ dan ergens ‘in’. Daarom bieden we u bij Pullman van de topper 180x220 verschillende varianten aan. De toppers uit de Original en Goldline collectie zijn luxueus afgewerkt met damast en natuurlijke doorstikking materialen zoals wol, wildzijde en katoen. Het ligcomfort bepaalt u aan de hand van uw eigen voorkeuren. U kunt kiezen uit: latex, natuurlatex of pocketveren. Heeft u een elektrisch verstelbaar boxspring model? Overweeg dan of een Pullman splittopper een goede keuze voor u kan zijn. Maak zeker een afspraak bij uw Pullman dealer. Zij leggen u haarfijn uit waarom een model meer of minder bij u past en bieden de mogelijkheid om het uit te proberen. En na uw aankoop zorgen zij voor een verzorgde en onberispelijke installatie bij u thuis.

Tip: draai en keer uw topper 180x220 regelmatig, met een minimum van eens per 2 maanden. Zo zal het gehele topdekmatras beslapen worden en biedt u de vaker beslapen zones de kans om te herstellen, verluchten en ventileren. Dit is dé gouden tip als u extra lang wilt genieten van uw topmatras.

Topper matras 180x220 kiezen?

Het topper matras 180x220 kunt u ook eerst bij ons testen voordat u uw beslissing maakt. Zo weet u zeker dat u de juiste topper koopt, waar u ook écht achter staat. Om de topper 180x220 uit te proberen kunt u een afspraak maken bij een van onze Pullman dealers. Hier Ontvangt u advies van een van onze experts die u alles kunnen vertellen over de verschillende toppers en de verschillen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen