Terug

Zin in een Industriële slaapkamer look?

Een industrieel slaapkamerinterieur is populair. De stoere en ruwere stijl past goed in een moderne en unieke totaalinrichting. Een industriële inrichting verwijst naar de typische elementen die ook zichtbaar zijn in industriegebouwen, denk daarbij aan metaal, hout en beton. Grote lampen met zichtbare kabelgoten en industriële wandklokken maken het geheel af.

Combineer industriële slaapkamer accessoires

Een metalen bedframe of stoere grote houten poten onder een boxspring dragen bij aan een industriële slaapkamerinrichting. U kan dit combineren met houten nachtkastjes. De slaapkamermuren kunnen ruwer afgewerkt en hoeven niet noodzakelijk overal voorzien te zijn van een laagje verf. Ruwe muren of beton wilt u net zichtbaar maken en mogelijk accentueren. Denk ook aan verweerde materialen zoals steigerhout, een authentieke houten hutkoffer in combinatie met ruwere stoffen. Maak de industriële inrichting helemaal af door te kiezen industriële verlichting zoals grote lampen op statief of stoere hanglampen.

Bij Pullman bieden we stalen en houten potensets en kunt u uitgebreid kiezen uit ruwere stoffen. Een boxspring met gestoffeerde matrassen en topdekmatras oogt lekker stoer en past prima bij een industriële inrichting. Zo combineert u stijl en slaapcomfort, want uiteindelijk is lekker slapen het einddoel voor ons.

Pullman boxspring Virginia

Heeft u een vraag of wilt u meer advies ontvangen?

Vind een dealer bij u in de buurt

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen